ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η βροχή να έβαλε στοίχημα να εμποδίσει την παρέλαση των καρναβαλιστών στον Τύρναβο, δεν στάθηκε όμως ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα στους χιλιάδες μεταμφιεσμένους που στελέχωσαν τα άρματα και δημιούργησαν ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς σε όλη την πόλη από νωρίς το πρωί.

ka4 ka6 ka1 ka7 ka8 ka9 ka10 ka11 ka3 ka2 ka12Η μεγάλη παρέλαση των χιλιάδων καρναβαλιστών ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το βράδυ με πρώτη τη φιλαρμονική που έδωσε τον χαρούμενο τόνο της ημέρας. Ακολούθησε ο βασιλιάς καρνάβαλος που ήταν μπερδεμένος ανάμεσα στο ναι και στο όχι ενώ αμέσως μετά έκανε την εμφάνισή της η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού που είναι αλήθεια ότι μας εξέπληξε αφού δεν κατέβηκε από την άμαξα για να πάρει τη θέση της στην τέντα των επισήμων αλλά συνέχισε την πορεία της σε όλη τη διαδρομή της παρέλασης.

Τη φετινή παρέλαση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων κ. Κατσιαντώνης και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, ενώ καρναβαλιστές και επισκέπτες καλωσόρισε ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ