ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εμφανώς ευχαριστημένος για την μέχρι τώρα πορεία της «Συμπαράταξης» αλλά και έντονα προβληματισμένος για τους ασφυκτικούς ελέγχους και τη γραφειοκρατία που δυσχεραίνουν το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εμφανίστηκε την Τρίτη σε συγκέντρωση φίλων και μελών της «Συμπαράταξης»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAπου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Κάνοντας λόγο για την ανάγκη μιας ευρύτερης οργανωτικής ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή νέων μελών ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως «έχουμε ανάγκη τη Συμπαράταξη», περιγράφοντας την έως τώρα θητεία μέσα από έργα ύψους 1 εκ. ευρώ που δημοπρατήθηκαν με «σοβαρότατη δουλειά στα οικονομικά και προϋπολογισμό που υλοποιήθηκε 100%, την ώρα που τα αποθεματικά διαμορφώνονται στα 18 εκ. ευρώ».

«Η πόλη παρέμεινε ασυντήρητη για πολλά χρόνια και πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα για τις συνοικίες της (Άγ. Σαράντα, Αγ. Γεώργιος, Κουλούρι κλπ.) αλλά και τους βασικούς άξονες-εισόδους της», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Καλογιάννη, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στο προσφυγικό τονίζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη των πολιτών και φορέων που συνεργάστηκαν με τις δομές του δήμου, περιγράφοντας ταυτόχρονα «τραγικές εικόνες στη ΡΟΚΑ που αποτελούν μάθημα ζωής για όλους», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα καλώντας όλους στην εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης «προκειμένου να μην εγκαταλειφθεί μια προσπάθεια πολιτιστικού σχεδιασμού με βάθος 15ετίας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Συμπαράταξης», ενώ έγινε έκκληση για τη συμμετοχή εθελοντών στις δομές που στηρίζουν τους πρόσφυγες στη ΡΟΚΑ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ