ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών και τη στάση που πρέπει να τηρήσουν οι λαοί διοργανώνει η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος στελέχη της ΛΑ-ΑΑΣ και της PARTIZAN από την Τουρκία.

Επίσης το Σάββατο διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική πορεία στις 11π.μ.  στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Με αφορμή την εκδήλωση σε ανακοίνωση της ΛΑ-ΑΑΣ αναφέρονται τα εξής:

«Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο ανταγωνισμός των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή μας. Ένας ανταγωνισμός που γεννά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, όπως είχε γεννήσει τον πόλεμο σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Ουκρανία  κτλ. Με αποτέλεσμα αυτές οι χώρες να έχουν ισοπεδωθεί αφού πρώτα της αι αιματοκύλισαν και χάραξαν τα νέα σύνορα με το αίμα των λαών. Αυτό βιώνουμε και σήμερα στην χωρά μας όταν τα γαλλικά και αμερικανικά αεροπλάνα ξεκινούν αυτήν την λυσσαλέα επίθεση, όταν ο στόλος του ΝΑΤΟ είναι στο Αιγαίο, όταν οι κολασμένοι της γης αναγκάζονται να περπατήσουν από τη Μέση Ανατολή ως τη Γερμάνια με πέρασμα την Ελλάδα.

Για αυτό είναι αναγκαίο να υπάρχει η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών που όχι μόνο θα βοηθήσει  τους προσφυγές/μετανάστες σε τρόφιμα και άλλα λοιπά, άλλα και θα δείχνει τους πραγματικούς υπαίτιους και την πραγματική αίτια, δηλαδή τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους φονιάδες των λαών. Για αυτό είναι αναγκαία η δημιουργία ενός αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού μετώπου, ικανού να βάλει φραγμό στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών. Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ