ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι μαθητές του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (ειδικότητες: Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό & Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών), στο πλαίσιο σχετικών διδασκομένων μαθημάτων, πραγματοποίησαν, εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa,

όπου ο Διευθυντής του κ. Δημοσθένης Βλιώρας τους παρουσίασε αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Ειδικότερα, έγινε λεπτομερής παρουσίαση του χώρου υποδοχής (reception), των καλαίσθητων κοινοχρήστων χώρων, καθώς και των πολυμορφικών αιθουσών συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του ξενοδοχείου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων, όπου διεφάνη το έντονο ενδιαφέρον τους να εργασθούν και να σταδιοδρομήσουν στον πολλά υποσχόμενο τομέα του Τουρισμού, έπειτα από την αποφοίτησή τους από το ΕΠΑ.Λ. και τη λήψη του σχετικού Πτυχίου Ειδικότητας, το οποίο τους παρέχει τόσο τις θεωρητικές γνώσεις όσο και την κατάλληλη πρακτική εξάσκηση, που θα τους διευκολύνει στην προσπάθειά τους για είσοδο στη συγκεκριμένη αγορά εργασίας και την αξιοποίηση των πολλαπλών ευκαιριών που παρουσιάζονται σ’ αυτή.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Διευθυντή και το εξειδικευμένο προσωπικό του Divani Palace Larissa για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου που κοσμεί το κέντρο της πόλης μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ