Η Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Το Δ.Σ. της  Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας  το Σάββατο 11/03/2016  μαζί  με συναδέλφους, γονείς, μαθητές και πολίτες της Λάρισας, μετέφερε και μοίρασε τρόφιμα και υλικά πρώτης ανάγκης (φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα, νερό, μωρομάντηλα, πάνες, φάρμακα, κ.α.), που είχαν συγκεντρωθεί στo γραφείo της,

από τα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του νομού μας, στους 394 πρόσφυγες, που έχουν βρει προσωρινή διανομή στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου “ROCA”.

Ευχαριστεί όλους, για την εθελοντική τους προσφορά και τη στήριξη που πρόσφεραν στην Ένωση και τους καλεί να συμμετάσχουν, για ακόμη μια φορά, στην επόμενη δράση της Ε.Λ.Μ.Ε., η οποία πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ.  στον ίδιο χώρο.

Θα αναχωρήσουμε από το γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας (Λαπηθών 6), στις 09:30 το πρωί.

Επίσης καθημερινά, 19:00 έως 21:00, το γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. παραμένει ανοιχτό, για όποιον θέλει να προσφέρει εθελοντική εργασία (διαλογή και συσκευασία των τροφίμων & των υλικών).

Ταυτόχρονα, ενημερώνει τους συναδέλφους και τους μαθητές, ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και υλικών πρώτης ανάγκης  όπως :

τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης (φρυγανιές,  νερό σε μικρή συσκευασία, γάλα μακράς διαρκείας, βρεφικές κρέμες, ατομικοί χυμοί, παστέλια, ξηροί καρποί , μπάρες δημητριακών κ.α.)

είδη υγιεινής (είδη προσωπικού καθαρισμού, σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, πάμπερς, χαρτομάντηλα, κ.α.),

είδη φαρμακευτικής περίθαλψης (αντιπυρετικά, αντιβιοτικά σιρόπια, αντιισταμινικά σιρόπια, αλοιφές-κρέμες κορτιζονούχες, αντιμυκητιασικές, αντιβιοτικές, αντισηπτικά, κ.α.),

είδη ρουχισμού (κουβέρτες, υπνόσακοι, μπουφάν, αδιάβροχα, υποδήματα, κ.α.).

Παρακαλούνται, όσα σχολεία έχουν συγκεντρώσει ή θα συγκεντρώσουν άμεσα υλικό, να το φέρουν μέχρι και την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, στο γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. ή αν αδυνατούν να το μεταφέρουν οι ίδιοι, να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα  για την παραλαβή του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΣ 6937036180

ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 6957509469

ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ 6972400261

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6978997235

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ