ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣ ΟΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ

Τις θέσεις και τους υποψηφίους ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο σύλλογο υπαλλήλων δήμων του νομού και αντιπροσώπων για το ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, που θα πραγματοποιηθούν στις 21, 22, 23 Μαρτίου παρουσίασαν σήμερα τα μέλη της ΔΑΣ ΟΤΑ. Στη διακήρυξη θέσεων αναφέρονται τα εξής:

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης  (ΔΑΣ-ΟΤΑ),  απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους των  Δήμων του Ν. Λάρισας  ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας  μόνιμους ,αορίστου ,συμβασιούχους.

Να  δώσουν την ψήφο τους στη ΔΑΣ –ΟΤΑ και να την αναδείξουν πλειοψηφούσα δύναμη στο σύλλογο μας.

Οι εκλογές με τη μαζικότητα τους και με την ψήφο στη ΔΑΣ ΟΤΑ είναι η απάντηση  στην επίθεση που δεχόμαστε, είναι μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα και βήμα στην ανασυγκρότηση του κινήματος. Κατά τη γνώμη μας το βασικό κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι: Τι Σύλλογο  θέλουμε, τι κίνημα έχουμε ανάγκη σήμερα.

Οι εκλογές του συλλόγου μας  πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που  χαρακτηρίζεται από τη δυσκολία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να ολοκληρώσει την «αξιολόγηση» που προβλέπει το 3ο μνημόνιο και κυρίως να προχωρήσει απρόσκοπτα στην εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου και των άλλων προαπαιτούμενων αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων.

Οι μεγάλες κινητοποιήσεις της εργατικής τάξης, των μικρομεσαίων αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, των επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας, των συνταξιούχων, με ανεβασμένες  μορφές πάλης, αλληλεγγύη, διάρκεια, έχουν συμβάλει στην καθυστέρηση της κατάθεσης και ψήφισης της κυβερνητικής πρότασης για το Ασφαλιστικό, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις  αρχές  Γενάρη. Δείχνει την μεγάλη δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι σε συμμαχία με τους μικρομεσαίους αγρότες, τους ΕΒΕ, τους επιστήμονες  τις γυναίκες, την νεολαία.

Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή , να παλέψουμε για την  αναπλήρωση των απωλειών  μας, να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας και τις ζωές των παιδιών μας, πρέπει ν’ αλλάξει η κατάσταση στο σύλλογο μας,  να αναγεννηθεί πραγματικά  εδώ και τώρα! Να ξαναγίνει πρωτοπόρος , να συμβάλει αποφασιστικά  στην  ανασύνταξη του κινήματος, θα πρέπει να ανατρέψουμε τους σημερινούς συσχετισμούς στο σύλλογο.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ και οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ παλεύουν για να γίνει ο σύλλογος  πραγματικό κάστρο του αγώνα και όπλο στα χέρια όλων  των εργαζομένων .

Χρειαζόμαστε  ένα σύλλογο:

Που δεν θα συμβιβάζεται με τις αντιλαϊκές πολιτικές και τον κρατικό αυταρχισμό, που θα συγκρούεται με την αντιλαϊκή πολιτική και τον κάθε δήμαρχο που την εφαρμόζει ,που σε συμμαχία με τα αλλά λαϊκά στρώματα  θα συγκρούεται με τους επιχειρηματικούς ομίλους, την Ε.Ε., την κυβερνητική πολιτική που τους υπηρετεί  ώστε να είναι σε θέση να επιβάλει λύσεις σε όφελος του λαού.

– Χρειαζόμαστε  ένα σύλλογο και ένα  κίνημα πρωταγωνιστή με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων  στον αγώνα για τα δικαιώματά μας, που δεν θα εγκλωβίζεται στα σχέδια της  κυβέρνησης και της  πλουτοκρατίας για νέα μνημόνια και διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της, που θα παλεύει για μια ανάπτυξη σε όφελος του λαού, για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της κοινωνίας.

– Σύλλογο και Κίνημα που θα εκφράζει την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και θα παλεύει  μαζί με όλο το λαό εναντία στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που είναι η κύρια αιτία της προσφυγιάς.

Ένα σύλλογο που θα δίνει λόγο στα μελή του για τη δράση, τα οικονομικά ,θα τους ζητά τη γνώμη τους μέσα από συνελεύσεις και συσκέψεις κατά χώρους  και θα συναποφασίζει για κάθε μικρό η μεγάλο αγώνα, θα  βάζει στόχους και πρόγραμμα δράσης .

-Χρειαζόμαστε  κίνημα και συνδικάτα που θα ενώνουν όλους τους εργαζόμενους και θα διεκδικούν μαζί με όλους τους συναδέλφους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μόνιμους και συμβασιούχους, εργαζόμενους και άνεργους, ανυποχώρητα αυτά που χάσαμε αυτά που δικαιούμαστε.

Έναν τέτοιο  σύλλογο και  κίνημα όχι μόνο  δεν μπορούν να εξασφαλίσουν η σημερινή συμμαχία των συμβιβασμένων παρατάξεων Συνδικαλιστική  Ανατροπή  ( πρώην ΠΑΣΚΕ), Νέα  Πορεία  (ΔΑΚΕ), Ριζοσπαστική  Ενωτική Πρωτοβουλία  (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη ΛΑΕ που αντιπαλεύει  το ΣΥΡΙΖΑ  και τον κατηγορεί για  μνημονιακή δύναμη ) και η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» οι δήθεν «ανεξάρτητοι», αλλά  είναι και πολέμιοι  σε ένα τέτοιο κίνημα και το έχουν αποδείξει με την καθημερινή τους στάση και «δράση». Μπροστά στις εκλογές  μπορεί να συγκροτούν  ξεχωριστά  ψηφοδέλτια και να σας ζητάνε την ψήφο – υποτίθεται για διαφορετικούς λογούς –  αλλά την επόμενη μέρα στο εργατικό κίνημα και στο Δ.Σ. του συλλόγου,  η στάση τους ήταν και παραμένει ενιαία. Απέναντι στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και στα προβλήματα του κλάδου, ενιαία βάζουν πλάτη για να περνούν ανώδυνα όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ και οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές, σε αντίθεση με τη συμβιβασμένη πλειοψηφία,  βρεθήκαμε  όλη την προηγούμενη περίοδο στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε. στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά σε κάθε μικρό και μεγάλο καθημερινό πρόβλημα, να πείσουμε τους εργαζομένους πως η συμμέτοχη τους σε κάθε αγώνα είναι καθοριστική για την έκβαση του.

Σε αυτή τη γραμμή  θα συνεχίσουμε, διότι τα προβλήματα και οι παράγοντες που οδήγησαν τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ αλλά και τη συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην απώλεια δικαιωμάτων και κατακτήσεων, βρίσκονται εδώ. Ο αντίπαλος μας είναι εδώ! Οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοκατασκευαστές το κράτος τους  είναι εδώ , όλοι αυτοί που μαζί με τις κυβερνήσεις τους και την ΕΕ φόρτωσαν τις συνέπειες της κρίσης και των χρεών στις πλάτες του λαού, συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στη δυστυχία και την εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Αυτός ο αντίπαλος δεν έφυγε με την εναλλαγή της κυβέρνησης 2η φορά «αριστερά»!  Απέναντι στη σφοδρή επίθεση των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, τρόικας, κυβέρνησης και όλου του αντιδραστικού μπλοκ που στήριξε και ψήφισε το 3ο μνημόνιο, ένα δρόμο έχουμε μπροστά μας σαν εργαζόμενοι και αυτόν θα ακολουθήσουμε. Τον ανυποχώρητο ενωμένο  αγώνα την συσπείρωση με όλους τους εργαζόμενους  φτωχομεσαία αγροτιά τα αλλά  λαϊκά στρώματα που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική, σε ένα εργατικό κίνημα  με ταξική ενότητα με γραμμή σύγκρουσης. Έτσι  μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στη βάρβαρη πολιτική τους, να έχουμε  κατακτήσεις, να ανοίξουμε το δρόμο σε  μια άλλη νικηφόρα προοπτική για τις ανάγκες και την ζωή μας.

Είναι πια καθαρό σε όλους μας ότι τα αντιλαϊκά  μέτρα της προηγούμενης «μνημονιακής» συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ –ΝΔ  και  τα μέτρα της σημερινής «αριστερής» συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι δεμένα νύχι-κρέας. Η κυβέρνηση 2η φορά αριστερά συνεχίζει αυτά  τα μετρά  από εκεί που τα άφησαν οι προηγούμενες.  Στον  πυρήνα τους έχουν την ανάπτυξη των κερδών και  την ανταγωνιστικότητα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων   που  περνάει πάνω από τα τσακισμένα δικαιώματα των εργαζομένων και  του λαού.

Όλοι εμείς οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ – ΟΤΑ δηλώνουμε ότι:

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να υπηρετήσουμε ένα τέτοιο Σύλλογο  και ένα τέτοιο κίνημα. Για αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους να εμπιστευθούν και να ψηφίσουν τη ΔΑΣ-ΟΤΑ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣ -ΟΤΑ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ              ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ         ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ      ΖΩΗ       ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ   ΔΗΜΗΤΡΑ           ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ     ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ   ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ          ΑΓΓΕΛΟΣ              ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΛΑΝΔΟΥ           ΔΗΜΗΤΡΑ           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ                ΜΙΧΑΛΗΣ            ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΘΩΜΑΣ

ΓΚΑΒΑΝΑΣ          ΧΡΗΣΤΟΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΚΑΜΖΕΛΑΣ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ   ΖΗΣΗΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΚΑΡΑΤΣΑΣ         ΜΙΧΑΗΛ               ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΚΡΙΜΠΑΣ           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΑΓΚΛΗΣ             ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΔΑΡΟΥΣΗ            ΑΘΑΝΑΣΙΑ          ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΑΚΑΣ           ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ           ΙΩΑΝΝΗΣ            ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ            ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ      ΣΤΕΦΑΝΟΣ         ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΧΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΡΑΧΑΛΙΒΑΣ     ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΞΑΡΧΟΥ             ΜΑΡΙΑ  ΑΧΧΙΛΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ         ΒΑΙΟΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ         ΑΘΑΝΑΣΙΑ          ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΕΡΒΑ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ        ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΖΗΣΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΑΝΔΡΕΑΣ

ΖΟΥΚΑΣ                ΝΙΚΟΣ   ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΚΑΛΤΕΚΗΣ           ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΡΑΤΟΛΙΟΣ     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ   ΗΛΙΑΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΥΩΤΗΣ          ΧΡΗΣΤΟΣ             ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΗΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΦΡΙΤΣΑ           ΜΑΡΙΑ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΚΛΕΙΣΙΑΡΗ          ΑΘΑΝΑΣΙΑ          ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ          ΛΑΜΠΡΟΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΛΑΡΑ              ΜΑΡΙΑ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΟΡΟΜΗΛΑ       ΕΥΤΥΧΙΑ                ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ      ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ         ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΟΥΡΟΥΤΗΣ        ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ       ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΜΑΓΓΑΣ               ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΓΓΙΔΑΣ           ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΜΑΝΤΑΣ              ΙΩΑΝΝΗΣ            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΣΟΥΡΑΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ             ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ          ΕΙΡΗΝΗ                ΠΑΥΛΟΣ

ΜΗΝΟΣ                ΘΩΜΑΣ                ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΗΤΣΗΣ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     ΘΩΜΑΣ

ΜΟΥΣΙΑΝΤΑ       ΣΤΕΦΑΝΙΑ           ΒΑΙΟΣ

ΜΟΥΤΣΙΟΥ          ΧΡΙΣΤΙΝΑ             ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΠΑΓΚΟΥΪΑ       ΣΙΑΝΚΟΥ              ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΑΖΗΣ              ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ        ΙΩΑΝΝΗΣ            ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΜΠΕΛΟΥ              ΒΑΣΙΛΙΚΗ             ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΟΡΙΣΟΒΑ      ΑΘΑΝΑΣΙΑ          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΟΥΓΑ              ΕΛΕΝΗ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ   ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ        ΧΟΥΝΤΑΪΜΠΕΡΝΤΙ

ΜΠΟΥΜΠΙΤΣΑ   ΒΑΣΙΛΙΚΗ             ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΝΤΟΒΑΣ               ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΟΓΚΟΥΛΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΤΟΥΜΟΣ           ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΞΥΣΤΡΑΣ               ΧΡΗΣΤΟΣ             ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ     ΙΩΑΝΝΗΣ            ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΖΙΑΝΑ             ΚΑΤΕΡΙΝΑ           ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ     ΕΛΙΣΑΒΕΤ             ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ           ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ            ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ                ΙΩΑΝΝΑ               ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ              ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΙΠΙΛΗΣ               ΘΩΜΑΣ                ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΟΥΤΟΥΛΗΣ       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΙΩΑΝΝΗΣ

ΡΑΓΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ        ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΡΑΠΤΗΣ                ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΡΕΤΖΙΟΥ               ΕΙΡΗΝΗ                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΡΙΖΟΣ    ΘΩΜΑΣ                ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΑΓΙΑ    ΕΥΓΕΝΙΑ               ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗ    ΕΛΕΝΗ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΘΕΟΦΑΝΗΣ        ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΣΙΜΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ              ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΙΩΜΟΥ               ΒΑΪΑ      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΚΟΥΤΗ                ΑΘΑΝΑΣΙΑ          ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΜΙΤΑΚΗΣ           ΚΩΝ/ΝΟΣ            ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΜΟΥΛΙΩΤΟΥ    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΤΙΑ)       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΤΑΧΟΥ                ΕΙΡΗΝΗ                ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΦΥΡΗΣ                ΧΡΗΣΤΟΣ             ΒΑΪΟΣ

ΣΩΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ               ΒΙΒΙΑΝ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ        ΧΡΗΣΤΟΣ             ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΣΑΓΓΑΛΗ           ΧΑΙΔΩ   ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΣΑΚΝΑΚΗ          ΔΕΣΠΟΙΝΑ          ΘΩΜΑΣ

ΤΣΑΝΤΟΥΡΗΣ     ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ         ΗΛΙΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥ              ΧΡΥΣΑΝΘΗ         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΤΣΙΑΡΔΑΚΑΣ      ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗ     ΜΑΓΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΩΝΑ                ΦΑΝΗ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ          ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ      ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΙΩΤΗ   ΒΑΛΣΑΜΩ          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΔΟΥΛΟΣ         ΚΩΝ/ΝΟΣ            ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΜΟΥ                ΕΙΡΗΝΗ                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΟΛΕΒΑ               ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ           ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ      ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ