ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ: Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την έλλειψη υποδομών αλλά και την αδιαφορία για την δημιουργία αυτών των υποδομών στα παράλια του δήμου Τεμπών εξέδωσε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου “Νέα Δύναμη”, μετά από επίσκεψη που έκανε κλιμάκιο της παράταξης με τον επικεφαλής Γ. Μανώλη στις πληγείσες από την έντονη βροχόπτωση περιοχές.

plhm2 plhmm3 Πλημμύρα Μεσάγγαλα -1 Πλημμύρα ΜεσάγγαλαΣτην ανακοίνωση – καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

“Από την πρώτη στιγμή μετέβη στα παράλια του δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα στη παραλία Αιγάνης  κλιμάκιο της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον κ. Γ. Μανώλη τους δημοτικούς συμβούλους κ. Δ. Μαϊμάρη, κ. Γ. Νικολάου και κ. Α. Καραναστάση, τον τοπικό σύμβουλο της τοπικής κοινότητας Πυργετού κ. Λ. Σωτηρίου, τον πρώην πρόεδρο Καλλιπεύκης κ. Α. Οικονόμου και τον πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Γ. Γελαδάρη για να δει από κοντά τα προβλήματα που δημιούργησε η πολυήμερη έντονη βροχόπτωση, όπου  διαπίστωσε  την εγκατάλειψη και την παντελή έλλειψη υποδομών. Η αγανάκτηση των κατοίκων αλλά και των εκατοντάδων επισκεπτών,  ήταν έκδηλη γιατί παρά τον κακό καιρό επισκέφθηκαν την περιοχή για να περάσουν τα κούλουμα αλλά αντί για αυτό πάλευαν με τα λασπόνερα ή έφευγαν από την περιοχή, αγανακτισμένοι.  Αυτό όπως μας ανέφεραν συμβαίνει εδώ και δεκαετίες, οι πρόεδροι και οι δήμαρχοι που πέρασαν μέχρι και σήμερα τους κοροϊδεύουν!

Και αναρωτιούνται στην αντιπολίτευση: Η σημερινή δημοτική αρχή, που όπως καυχιέται γνωρίζει τα προβλήματα της παραλίας καλύτερα από μας, πότε θα δώσει λύση στα πλημμυρικά φαινόμενα; Τι περιμένετε κύριοι να έχουμε συμβάντα ανεπανόρθωτα γα να ευαισθητοποιηθείτε και να αποφασίσετε την εκτέλεση αντιπλημμυρικών  έργων; Σήμερα δήμαρχε κ. Κολλάτε έχετε τη δικαιολογία της μη ύπαρξης  οικιστικού σχεδίου. Αύριο τι; Ίσως σκέπτεστε χειμώνας είναι δε βαριέσαι. Αν όμως συμβεί καλοκαίρι, τους μήνες αιχμής της τουριστικής περιόδου ποια θα είναι η δικαιολογία σας;

Τέλος αφού ο δήμαρχος κ. Κολλάτος, δεν προβλέπει έργα ανακούφισης για την περιοχή αυτή και επειδή η απραξία του καθίσταται επικίνδυνη για την περιοχή, καλούμε τον κ. Περιφερειάρχη, να επισκεφθεί την παραλία Αιγάνης με μηχανικούς της Περιφέρειας και να δώσει λύση στα πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν τους κατοίκους της, για να μη νοιώθουν “πρόσφυγες” στον τόπο τους. Επίσης ζητούμε και από τους βουλευτές του νομού να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com