ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Κυριακή το θέμα θα είναι η εφηβεία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου  διοργανώνει μια σειρά συναντήσεων που απευθύνονται στους γονείς. Στόχος είναι μέσω της  συζήτησης να προσεγγίσουν  ζητήματα που τους  απασχολούν , ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Εισηγήτρια θα είναι η ψυχολόγος Ελισσάβετ Γεωργίου και οι συναντήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα είναι:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΜΕΡΟΣ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
20/03/2016 18:00 – 20:00 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3.  Εφηβεία Συζήτηση γύρω από το αναπτυξιακό στάδιο της εφηβείας. Συμβουλές προς τους γονείς για το πώς να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο. Το ζήτημα των ορίων και πώς θα μπορέσουν να βάλουν όρια στον έφηβο. Ζητήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των εφήβων από τους ίδιους τους γονείς.
03/04/2016 18:00 – 20:00 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 4.  Σχολικός εκφοβισμός Παρουσίαση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού . Συμβουλές προς τους γονείς για το πώς να αναγνωρίσουν αν το παιδί τους είναι θύμα ή θύτης και τρόποι στήριξης των παιδιών τους και στις δυο περιπτώσεις
17/04/2016 18:00 – 20:00 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 5. Το στρες των εξετάσεων. Συμβουλές προς τους γονείς για να διευκολύνουν το παιδί τους κατά την διάρκεια της εξεταστικής περιόδου στην αντιμετώπιση του στρες που τα καταβάλει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ