ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 90

Και τώρα τι θ’ απογίνουμε χωρίς βαρβάρους που όσο να πεις θα’ ταν μια κάποια λύση ακροατή μου λάτρη της ποίησης;

Ο κακός χαμός για το τίποτα και μετά τις κορώνες και την περίφημη κόντρα Αλέξη-Καμμένου καταλήξαμε στο (Μουζ)άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη πολιτικής… ανωτερότητας και πανεξυπνάδας από το μετρ του είδους Πάνο;

Έτρεμε για μέρες το φυλλοκάρδι μου παρακολουθώντας τον ανηλεή πόλεμο χαρακωμάτων στο… twitter και φυσικά περίμενα σφιχταγκαλιασμένη με το υπόλοιπο χριστεπώνυμο πλήθος την τραγική κατάληξη.

Άλλωστε ο πρόεδρος ήταν σαφής σκεφτόμουν νυχθημερόν, «ή εγώ ή αυτός», άρα; Και από την άλλη όπως και να το δεις εις εκ των δύο ογκόλιθων θα έλειπε από την πολιτική σκηνή του τόπου. Λίγο το’ χεις;

Ξενύχτι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και από κοντά αγωνία για το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού, με τον Κυριάκο να αγωνιά κάπου παραδίπλα μήπως και δεν προλάβει να ραφτεί για νέος «σωτήρας».

Κάτι έσπασε μέσα μου, τα νεύρα μου τι να πω;

Μα με τόσα μέτωπα ανοιχτά είναι τώρα να τρέχουμε ξανά μανά στις κάλπες, με τη Ρούλα να ετοιμάζει πυρετωδώς come back και τη Θρασκιά ακόμη δεν ξεκίνησε;

Κλονίστηκα η εκπομπούχα και πάνω εκεί ήρθε και η Αντζελίνα και με αποπροσανατόλισε τελείως!

«Φρούμαξε» η Πιπιλή με τη Τζολί και έχει και ένα θέμα με το «σίγμα» σαν συγχύζεται, τα πήρε με τα «3 λιγούρια» του Μαξίμου(καθόλου σικ αγάπη μου) και όλα αυτά την ώρα που η Vogue αποθέωνε την πρέσβειρα για τα… μποτάκια!

Τελικά είναι να μην σε παίρνουν σοβαρά σε τούτο το ντουνιά, που χρόνια οργώνεις τον κόσμο προσφέροντας για να μαλλιοτραβιούνται τελικά στα κάγκελα του Μαξίμου οι κυράτσες που ήρθαν να αγναντέψουν το «είδωλο» και να φορτώνει η Φωτεινούλα περιγράφοντας την… αποκρουστική!

Θου Κύριε, μη σπάσει και κάνας καθρέφτης, άσε που μαθαίνω πως στο άκουσμα της είδησης υπαναχώρησε και η Μπελούτσι ματαιώνοντας το ταξίδι της στη χώρα με το φόβο σύγκρισης με την Πιπιλή, που αν για κάτι ξεχωρίζει είναι για τη φινέτσα και την πολιτική της ανάλυση.

Πάντως έμεινα με το παράπονο, καλά να αποθεώσει σε συνέχεια των δηλώσεών της τον πρόεδρο Κυριάκο, μα για την εθνική «πρέσβειρα» Μαριάννα κουβέντα ή δεν ήρθε ακόμη η ώρα μας να μας αποτελειώσει;

Για την περίσταση ειδικά και αφιερωμένο πάντα ακούμε Ματούλα Ζαμάνη και ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΟΥ σε μια μοναδική σύμπραξη με τον Εισβολέα.

Καλή ακρόαση σε όλους…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ