ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ…

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών, όταν μέλη της επιτροπής πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους και αλληλοβριζόντουσαν με αφορμή τη στάση κάποιων συγκεκριμένων μελών της επιτροπής που εν αγνοία των υπολοίπων μελών συναντήθηκαν με τον κ. Σ. Φάμελλο

κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά μάλιστα από τις συναντήσεις που είχαν εκπρόσωποι των μπλόκων με τον πρωθυπουργό.

Επιπλέον στα συγκεκριμένα στελέχη έπεσε και η ευθύνη για τη διάσπαση των μπλόκων αφού τους χρέωσαν σκοπιμότητες και μεθοδεύσεις για να μην υπάρξει συμμετοχή του μπλόκου της Νίκαιας στην πανελλαδική των μπλόκων που είχε πραγματοποιηθεί στη Νίκαια.

Αναμφισβήτητα οι ξυλοδαρμοί και οι βρισιές κυριάρχησαν στη συγκεκριμένη συνάντηση που απέδειξε το βαθύ ρήγμα που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει στο φαινομενικά αρραγές μπλόκο των Τεμπών και δυστυχώς για τον αγροτικό κόσμο αυτό το ρήγμα θα είναι η μεγάλη τροχοπέδη για τη συνέχεια των αγροτικών αγώνων εκτός και αν απομονωθούν συγκεκριμένα στελέχη και κυριαρχήσει η άποψη που εκφράζεται όλο και δυνατότερα για συμπόρευση και των υπολοίπων αγροτών του νομού με το μπλόκο της Νίκαιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ