ΟΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΔΕΙΑΣΜΑ

Νέος «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων για το κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΛ, με το βίντεο της αναμέτρησης να δικαιώνει το διαιτητή εκθέτοντας παράλληλα το ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού που περιγράφοντας επαφή με το σώμα του Τζημογιάννη στο Μαρουκάκη έδινε τη δική του ερμηνεία περί… κατακόρυφου (!)

την ώρα που ευτυχώς ο διαιτητής έβλεπε τα απλωμένα χέρια του παίκτη.

Την ίδια ώρα και μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος πληθαίνουν τα κρούσματα έλλειψης ψυχραιμίας με το Σ. Φ. Αλκαζάρ να προχωρά σε μια απίστευτη ανακοίνωση, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας σπεύδει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα «αδειάζοντας» στην ουσία τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας Γ. Καλογιάννη, ο οποίος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook επιτέθηκε στην ιστοσελίδα Sport 24.gr χαρακτηρίζοντάς την «ναυαρχίδα των εργολαβιών», επειδή αμφισβήτησε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ.

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook του Γιάννη Καλογιάννη και σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεται την άποψή του πως το Sport24.gr είναι “ναυαρχίδα των εργολαβιών”. Είμαι βέβαιος, ότι ο κύριος Καλογιάννης έχει κάνει λάθος. Όσον αφορά το Sport24.gr, καθώς γνωρίζω προσωπικά τον ιδιοκτήτη του, κύριο Δημήτρη Μάρη, πρόκειται για τον πλέον αδέσμευτο ιδιοκτήτη Μέσων Ενημέρωσης και παντελώς άσχετο με οποιαδήποτε εργολαβία, όπως και όλες οι επιχειρήσεις του. Μετά το λάθος του κυρίου Καλογιάννη, θα επικοινωνήσω μαζί του για να τον ενημερώσω, ώστε να ανασκευάσει” ,τονίζει σε δηλώσεις του στην αθηναϊκή ιστοσελίδα ο κ. Κούγιας, δηλώσεις που όπως μαθαίνουμε ήδη προκάλεσαν δυσφορία σε ορισμένους.

… ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και η… μνημειώδης ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ που σε μια απίστευτη απλούστευση κατηγορεί συλλήβδην τους αντιπάλους της ΑΕΛ θεωρώντας ότι την κοντράρουν «επειδή τα παίρνουν», αφού νωρίτερα φροντίζει να τους «στολίσει» με απίστευτους χαρακτηρισμούς, ζητώντας από τους παίκτες της ΑΕΛ να μετατραπούν σε «11 λυσσασμένα κωλόπαιδα… κερδίζοντας με οποιοδήποτε τρόπο»!

«Έρχεται στην πόλη μας η κάθε ξιπασμένη π@@τ@ν@  από το χαρέμι της Τρούμπας του Πειραιά και παίζουν το παιχνίδι της ζωής τους και τα ίδια και χειρότερα κάθε φορά που πάμε εκτός. Και εντάξει, αυτοί οι μπινέδες  το κάνουν γιατί τα παίρνουν, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται, εμείς σαν ΑΕΛ τι κάνουμε? Είναι αυτή φιλοσοφία Πρωταθλήτριας και δις Κυπελλούχου? Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε μέσα στο γήπεδο να βλέπουμε 11 λυσσασμένα κωλόπαιδα που δεν χαρίζονται σε κανέναν, θέλουμε να μπαίνουν οι αντίπαλοι και να είναι χεσμένοι στα βρακιά τους. Με ποιον τρόπο? Με οποιονδήποτε. Αδιαφορούμε. Το οφθαλμός αντί οφθαλμού πρέπει να επιστρέφεται και στον μέγιστο βαθμό. Τα περί αθλητικού πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας, για το πιο άχρηστο προϊόν που υπάρχει στην Πατρίδα μας φυσικά και δεν μας συγκινεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ΑΕΛ. Με ένα πέναλτι, με δυο πέναλτι, με οφσάιντ, με πεταμένες μπάλες στο γήπεδο, με διακοπή ρεύματος? Με τα πάντα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Οπότε καλό θα ήταν να σοβαρευτείτε και η φιλοσοφία της ομάδας να γίνει ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ σε όλα τα επίπεδα», καταλήγει η ανακοίνωση πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τα περί ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πολιτισμού και μάλιστα όλα αυτά στο «βωμό» ενός αγώνα για «το πιο άχρηστο προϊόν που υπάρχει στην πατρίδα μας» σύμφωνα με εκτίμησή τους!

Που και να άξιζε δηλαδή το…  προϊόν, θα ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τα καλάσνικοφ!!

Και μη χειρότερα…

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ