ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Την Κυριακή  διεξήχθη στο χωριό Ελευθεραί του Δήμου Λάρισαίων, o «1ος  Αγώνας Χρονομέτρησης Ζευγών » με συνδιοργανωτές τον δήμο Λαρισαίων  και τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειός υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων και διοργανωτών.

Στον αγώνα συμμετείχαν 82 ποδηλάτες  από 15 σωματεία της χώρας στις κατηγορίες Παίδων- Γυναικών , Εφήβων- Ανδρών, Μάστερ και ΟΡΕΝ  σε  κυκλική διαδρομή 12.500 χιλ. παίρνοντας εκκίνηση ως ζεύγος.

Την ποδηλατική  εκδήλωση στόλισε ηχητικά η μουσική του ραδιοφωνικού – ιντερνετικού σταθμού POWER FM 93.2  και σε  όλους  τους  συμμετέχοντες αθλητές μοιράστηκαν φρούτα, νερά, μικροδώρα και μπάρες.

Ο Π.Α.Σ. Πηνειός εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα στον συνδιοργανωτή Δήμο Λαρισαίων και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής  Πολιτικής, στην Δ/ντρια της Δ/νσης Κα Μπαξεβάνου  Σ. καθώς και στον Προϊστάμενο του Τμήματος  Κο Τσίρκα Ν. που μας υποστήριξαν και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το αθλητικό γεγονός καθώς και για την κάλυψη των επάθλων των αθλητών και ιδιαίτερα στον  Δημοτικό Σύμβουλο και  υπεύθυνο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, Κο Κωσταρόπουλο Γιώργο  που παραβρέθηκε στον αγώνα και στις απονομές καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους αθλητές για τη συμμετοχή τους.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας που κάλυψε άψογα την διαδρομή και στον Ιατρό του αγώνα Κο Καραδαγλή Γιώργο.

pod2Ο ΠΑΣ Πηνειός ευχαριστεί όλους τους αθλητές και μέλη του Συλλόγου για την προσφορά και βοήθεια που πρόσφεραν για την προετοιμασία και την κάλυψη του αγώνα ως βοηθοί και μοτο, τον Κο Λουντρούδη Πάρη για τη χορηγία των κιγκλιδωμάτων, την Κα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα  Δέσποινα η οποία προσέφερε τις χειροποίητες μπάρες στους αθλητές και την Κα Τσίπα Στέλλα για την προσφορά των δώρων στους Μάστερ και Οπεν αθλητές. Ευχαριστεί ακόμα τον Κο Σταυρίδη Σταύρο, Βολικάκη Πόπη, Ευαγγέλου Εύη και Τσεσμετζίδου Δέσποινα για την γραμματειακή υποστήριξη, τον Διευθυντή του αγώνα Δαλαβίκα Κώστα, καθώς και τον Βολικάκη Νίκο Αλυτάρχη του Αγώνα.

Τέλος το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ Πηνειού ευχαριστεί τους σταθερούς χορηγούς του για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο : το κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes», την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas» το ραδιοφωνικό- ιντερνετικό σταθμό «Power FM 93.2» που έχει αναλάβει την ηχητική κάλυψη όλων των διοργανώσεων για το 2016, τις μεταλλικές κατασκευές  του Κου Λουντρούδη Πάρη  και τέλος την «Active promotion» – διανομή διαφημιστικών της Κα Στέλλα Τσίπα.
Ο ΠΑΣ Πηνειός ευχαριστεί όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ο αγώνας που διεξήχθη θα καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή καθώς σκοπός της συνδιοργάνωσης είναι, η ανάδειξη της περιοχής και μέσω της ποδηλασίας δρόμου, η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας η ανάδειξη του ποδηλάτου σε όλες τις ηλικίες, και η προώθηση του αθλήματος.
Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 8 Μαίου που είναι η διοργάνωση αγώνα ΜΤΒ στα Μετέωρα στις  κατηγορίες  Εφήβων-Ανδρών- Μάστερ και ΟΡΕΝ. Για να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ