ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Δήμου Τυρνάβου της Νέας Δημοκρατίας -συνοδεία 20 υπογραφών ιστορικών στελεχών της παράταξης-κατέθεσε την Τρίτη το μεσημέρι ο Χριστόφορος Κατσαρός.

Ο 35χρονος φυσιοθεραπευτής γιος του αείμνηστου Παύλου Κατσαρού, εκλεγμένο μέλος του πανελλήνιου συλλόγου φυσικοθεραπευτών, μέλος τη Ε.Κ.Ο φυσικοθεραπευτών  και μέλος της επιτροπής υγείας της ΝΔ, καταξιωμένος ήδη επαγγελματικά και κοινωνικά ξεκινά μια νέα προσπάθεια οργανωτικής ανασυγκρότησης της παράταξης με στόχο το άνοιγμά της στην κοινωνία.

“Μια παράταξη-ένα κόμμα ανοιχτό και ζωντανό που θα είναι παντού παρόν,που θα έχει λόγο σε όλα τα κοινωνικά και πολιτικά θέματα, που θα παρεμβαίνει δημιουργικά σε κάθε τομέα και θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία” είναι ο μεγάλος μας στόχος,όπως δήλωσε ο ίδιος.

”Με μια ομάδα ικανότατων στελεχών παλαιότερων και νέων ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με την κοινωνία μπροστά. Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο, με μια κυβέρνηση δυστυχώς απογοητευτική οφείλει η Νέα Δημοκρατία άμεσα να δώσει διέξοδο και προοπτική. Ενωμένοι και δυνατοί προχωράμε μπροστά”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ