ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΝΕΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου, με ανακοίνωσή του χαιρετίζει όλους τους αγρότες που πορεύθηκαν δυναμικά και αγωνιστικά στις αγροτικές κινητοποιήσεις όλο το διάστημα του αγώνα με κύρια έκφραση τα αιτήματα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Επίσης ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες και τους φορείς της περιοχής μας που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μας με τη αμέριστη συμπαράστασή τους.

Επίσης στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Ο αγώνας μας συνεχίζεται για να αντιπαλέψουμε την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης η οποία μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα και τον αφανισμό. Στο πλαίσιο αυτό της συνέχισης του αγώνα μας,

ΚΑΛΟΥΜΕ σε πρώτη φάση τους αγρότες της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 23/3/2016 και ώρα 11:00πμ στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για την άμεση αποπληρωμή των δικαιωμάτων που μας χρωστούν από παρελθόντα έτη και σας καλούμε σε δυο συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν:

– Την Τρίτη 29/3 στις 7 μ.μ. στο Αργυροπούλι και στην  μεγάλη επαρχιακή σύσκεψη στον Τύρναβο την Πέμπτη, 31/3/2016 και ώρα 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο “Εμμανουήλειο”, με θέμα: Απολογισμός δράσης μας το προηγούμενο διάστημα και προγραμματισμός της δράσης μας για την κάθοδό μας στην Αθήνα για να αντιπαλέψουμε το ασφαλιστικό λαιμητόμο που έρχεται”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ