ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ: ΔΗΜΑΡΧΕ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Μ΄ αυτό το σκωπτικό σχόλιο απαντά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, στη δήλωση του δημάρχου κ. Κολλάτου, σχετικά με την αντιμετώπιση από τη δημοτική αρχή των πλημμυρικών φαινομένων στην παραλία Αιγάνης.

Σύμφωνα με τον Γ. Μανώλη «στη δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος αναφέρει και αναλύει γεγονότα γνωστά σ΄ όλους, χωρίς να αναφέρει ούτε μια ενέργεια ανακούφισης των ανθρώπων που επέλεξαν να επενδύσουν τα χρήματά τους σ΄ αυτή την περιοχή του δήμου μας. Προτάσσοντας κατά τη συνήθη πρακτική του, ως βασική προϋπόθεση, για κάθε αναπτυξιακή ενέργεια στην παραλία Αιγάνης, τη λύση του οικιστικού προβλήματος. Να μην αδικήσουμε όμως  τη δημοτική αρχή, η οποία με κατασκευή καναλιών και φρεατίων αποστράγγισης προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Στην πορεία όμως ξέχασαν ότι, για να λειτουργήσουν αυτά πρέπει να διατηρούνται καθαρά. Έτσι αυτά έχουν να καθαριστούν τρία (3) χρόνια! Και για να καθαριστούν δεν χρειάζεται ούτε ΕΣΠΑ, ούτε λύση του Οικιστικού, αλλά χρειάζεται θέληση, μεράκι και αγάπη για τον τόπο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα της παραλίας Αιγάνης, κατανοούμε τις δυσκολίες επίλυσης των προβλημάτων, αλλά σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούμε την απραξία. Τώρα όσον αφορά την εκ του πονηρού αναφορά του κ. Κολλάτου, ότι σαν αντιπολίτευση ΔΕΝ ψηφίσαμε τη ΣΜΠΕ λόγω αποχώρησής μας από το δημοτικό συμβούλιο, θέλω να του θυμίσω ότι ο λόγος αποχώρησής μας ήταν άλλος και έγινε πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου. Αν συμμετείχαμε στη συνεδρίαση φυσικά και θα ψηφίζαμε τη ΣΜΠΕ.

 

Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάθε προσπάθεια που γίνεται από τη δημοτική αρχή για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εξωραϊσμού της παραλίας Αιγάνης μας βρίσκει σύμφωνους και θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με όλες μας τις δυνάμεις. Αλλά  θα αντιστεκόμαστε και θα αναδεικνύουμε κάθε προσπάθεια προχειρότητας και «κουκουλώματος» των προβλημάτων της παραλίας Αιγάνης». Κι ας μας επιτρέψει ο κ. Κολλάτος μια συμβουλή: Δήμαρχε, η έπαρση βλάπτει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ