ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ…

“Μια αναπάντεχη και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη και Γιώργο Κατσιαντώνη. Με μεγάλη τους χαρά οι δύο βουλευτές έλαβαν ευχαριστήρια επιστολή από την ίσως πιο πολυσυζητημένη γυναίκα του πλανήτη. Ο λόγος για τη Hillary Clinton, φαβορί για το χρίσμα και υποψήφια των Δημοκρατικών

για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η οποία είχε καλέσει τους δύο βουλευτές στην εναρκτήρια εκδήλωση της στο New Hampshire.

H Hillary Clinton με προσωπικές και ξεχωριστές επιστολές, υπογράφοντας τες χειρόγραφα, ευχαριστεί τους δύο νέους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη και Γιώργο Κατσιαντώνη, για την αποδοχή της πρόσκλησης που τους είχε γίνει και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

klintonΤους ευχαριστεί επίσης για τα όμορφα δώρα τα οποία έλαβε – μια χειροποίητη ελιά, η οποία είχε δοθεί ως σύμβολο δύναμης, νίκης και ελπίδας, δύο βιβλία (ένα με συλλογή από ποιήματα του Σεφέρη και του Καβάφη και ένα του Θουκυδίδη), καθώς και ένα pin με το σύμβολο της Ένωσης Κεντρώων το οποίο και είχε καρφιτσώσει αμέσως στο πέτο του παλτού της.

Τέλος τους ευχαριστεί για τη στήριξη τους στον αγώνα της, κάτι το οποίο οι δύο βουλευτές είχαν τη δυνατότητα να της εκφράσουν και κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν τόσο μαζί της όσο και με τον πρώην Πρόεδρο Bill Clinton, στην οποία εκτός των άλλων αντάλλαξαν απόψεις, επικοινώνησαν τις θέσεις της Ένωσης κάνοντας έτσι έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com