ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Πρωτοβουλίας για τις εκλογές στο σύλλογο υπαλλήλων ΟΤΑ

Στις εκλογές ανάδειξης ΔΣ για τον Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμων Λάρισας που ολοκληρώθηκαν στις 23 Μαρτίου, η Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία ήταν η μόνη δύναμη που αύξησε τις δυνάμεις της σε αριθμό εδρών. Παράλληλα από την παράταξή μας εκλέχτηκε ένα εκ των τριών μελών της καινούριας εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου,

καθώς και 5 αντιπρόσωποί μας στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους από όλους τους Δήμους του Νομού Λάρισας, που στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας, συμβάλλοντας στην αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων μέσα στον Σύλλογο.

Δέσμευσή μας είναι η αξιοποίηση των δύο εδρών μας για να θέσουμε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την βελτίωση λειτουργίας του Συλλόγου μας, και την ανάκτηση και προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Θα καταθέτουμε εναλλακτικές προτάσεις συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός ισχυρού αλληλέγγυου σύγχρονα οργανωμένου Συλλόγου, που θα κάνει παρελθόν τον κυβερνητικό συνδικαλισμό και θα ενισχύει την συμμετοχή εργαζομένων, για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των μνημονίων.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ