ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των συναδέλφων αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών συναντήθηκαν τη Δευτέρα, 28-03-2016 με τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας Μιχάλη Σακελλαρίου.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Λαρίσης και ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Νάκος έθεσαν θέματα για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Συζητήθηκαν προτάσεις, που είχαν τεθεί κατά τη διεξαγωγή της μελέτης αστικής κινητικότητας του Δήμου Λαρισαίων αλλά και νέες, όπως, αυτές προκύπτουν από την καθημερινότητα στο Νοσοκομείο. Στη συνάντηση τονίστηκε και ο ρόλος της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, με την οποία το Σωματείο θα συναντηθεί εντός των ημερών.

Το σωματείο με τις προτάσεις του, τον προγραμματισμό και τις οργανωμένες παρεμβάσεις του ευελπιστεί, ότι άμεσα θα λάβουν χώρα βελτιωτικές παρεμβάσεις από το αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας και τον Δήμο με απώτερο σκοπό την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των χρηστών υπηρεσιών υγείας στο Π.Γ.Ν.Λ..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ