ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνέλευση των μελών του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε στον Αμπελώνα με στόχο να αποφασιστεί η τιμολογιακή πολιτική του οργανισμού και παράλληλα να γίνει συζήτηση για όλα τα μεγάλα θέματα που έχουν να κάνουν με τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ΤΟΕΒ.

Μετά από εισήγηση της διοίκησης αποφασίστηκε η νέα τιμολογιακή πολιτική η οποία καθορίστηκε ως εξής: 55 € για όλες τις καλλιέργειες και 40 € για τα νεόφυτα.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος Σωτήρης Τζιούφας σημείωσε ότι η διοίκηση του ΤΟΕΒ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας προωθεί την υπογείωση των δικτύων του οργανισμού με ένα έργο προϋπολογισμού μελέτης 2 εκ. €, το οποίο όπως υποστήριξε θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη και κυρίως τη βιωσιμότητα του ΤΟΕΒ. Μάλιστα ο κ. Τζιούφας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα θέματα του ΤΟΕΒ.

Παράλληλα με αφορμή τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με το δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση και τον αντιδήμαρχο Κ. Κουλιό ο κ. Τζιούφας ο κ. Τζιούφας τόνισε ότι η δημοτική αρχή του Τυρνάβου στηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης του ΤΟΕΒ και τόνισε ότι με έργο του δήμου επίκειται η στεγανοποίηση του κεντρικού αγωγού που οδηγεί ποσότητες νερού από το Αργυροπούλι στον Αμπελώνα καθώς επίσης και η εγκατάσταση δικτύου φωτοβολταϊκών για την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων του οργανισμού.

Τέλος ο κ. Τζιούφας κάλεσε τα μέλη του οργανισμού να εξοφλήσουν τις οφειλές του από τ;α τέλη άρδευσης, ενώ τόνισε ότι η διοίκηση του οργανισμού θα διεκδικήσει δικαστικά παλιές οφειλές αρδευτών ύψους 500.000 € περίπου, αφού έχει αναθέσει τις υποθέσεις σε δικηγόρους και επίκειται η έκδοση διαταγών πληρωμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ