Χ. ΖΗΔΡΟΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΠΑΡΜΟΥ

Με αφορμή την υπερχείλιση–καταστροφή   του φράγματος στο Σπαρμό, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλαμπουρίου – Σπαρμού κ. Χρήστος Ζήδρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το πρόσφατο μείζον ζήτημα που ανέκυψε με το φράγμα στον Σπαρμό, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο την πολιτική εγκατάλειψης και ωχαδερφισμού της δημοτικής αρχής απέναντι σε κατοίκους χωριών, μέσα από τη συνειδητή αποποίηση των ευθυνών της απέναντι σε θέματα συντήρησης υποδομών.

Έντεχνα αλλά άστοχα ο κ. Ευαγγέλου έσπευσε να ρίξει τις ευθύνες ακόμη και στους ίδιους τους κατοίκους!! της περιοχής οι οποίοι διαχειρίζονται… το έργο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βγάλει από πάνω του τις τεράστιες ευθύνες για τα όσα συνέβησαν.

Ως  πρόεδρος  θα είχα   το θάρρος  να αναλάβω  τη κάθε ευθύνη που μου καταλογίζετε, εάν και εφόσον δεν είχα  κάνει  το χρέος  μου  μέσα  από  τα  καθήκοντα   μου.

Τα γραπτά όμως μένουν και γι’ αυτό δίνω σήμερα στη δημοσιότητα τις προτάσεις της Τοπικής Κοινότητας Φλάμπουρου οι οποίες έγιναν (2-10-2015 ) έγκαιρα προς τη δημοτική αρχή για τα αναγκαία τεχνικά έργα. Όπως ξεκάθαρα μπορεί ο καθένας να δει, είχαμε από τον περασμένο Οκτώβριο προβλέψει τον κίνδυνο να υπερχειλίσει το φράγμα και για το λόγο αυτό είχαμε θέσει ζήτημα “συντήρησης φράγματος” στον κ. Ευαγγέλου, επισημαίνοντας παράλληλα τον κίνδυνο καταστροφής του. Όπερ και εγένετο.

Όπως  πολύ καλά  γίνεται  κατανοητό  από όλους  κάπου αλλού  είναι  το πρόβλημα  των ευθυνών, κ Δήμαρχε!!

Παρά  ταύτα  τόσο  εγώ  όσο  και  οι  κάτοικοι της  περιοχής , είμαστε  πρόθυμοι  και  έτοιμοι  να συμβάλουμε  όπως  μπορούμε  στην  αποκατάσταση  της  μεγάλης  αυτής  ζημίας  που προκάλεσε σημαντικό πλήγμα στην τοπική  οικονομία .

Για να δείτε το σχετικό  έγγραφο –  αίτημα  υπ’αριθμό  11 πατήστε ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com