ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο Α.Σ. ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ “ΑΤΛΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ”

Με κοπή πίτας εγκαινίασε ο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ το 2016, με ευχές για ένα αγωνιστικό έτος γεμάτο μετάλλια, επιτυχίες και διακρίσεις για τους αθλητές του συλλόγου άρσης βαρών.

“Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ιδιαίτερα τους κυρίους, Παιδή Αθανάσιο-Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας εκπρόσωπο  του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού  και τον κ. Στουκογιώργο Γεώργιο-Αντιπρόεδρο της Ε.Ο. Τζούντο καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου μας και ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζουν το νέο έτος”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως, κρατάνε σε επαγρύπνηση τον σύλλογο, καθώς τέλη Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών, με συμμετοχές παλιών πρωταθλητών και φυσικά νέων αθλητών του συλλόγου, με υποσχέσεις για πολλές διακρίσεις.

Πρέπει να αναφέρουμε λίγα λόγια για τον  μεγάλο πρωταγωνιστή της Άρσης βαρών στην Λάρισα, τον προπονητή του συλλόγου Σωτηρίου Νικόλαο.

Είναι ο άνθρωπος που, πρώτος έφερε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 την άρση βαρών στην Λάρισα, ενώ το 1995 ίδρυσε τον σύλλογο ‘Άτλας Λάρισας’.

Έκτοτε, η αγάπη και η αφοσίωση του μεγάλου αυτού προπονητή αλλά και των αθλητών του, κάνει τον Άτλα να πρωταγωνιστεί μέχρι και σήμερα, μετρώντας κάθε χρόνο μόνο επιτυχίες, με πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος αλλά και διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες.

Με μεράκι και πολλές θυσίες,  σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τον αγωνιστικό αθλητισμό και με πολλά εμπόδια, ο κος Σωτηρίου Νικόλαος κρατά ζωντανή την άρση βαρών στην Λάρισα, βγάζοντας οχι μόνο πρωταθλητές στο άθλημα, αλλά και στην ζωή. Παιδιά που γίνονται ενήλικες με ηθικές αξίες και ιδανικά, συμβάλλοντας στην βελτίωση της κοινωνίας μας.

Καθημερινά, στην αίθουσα Άρσης Βαρών του ΕΑΚ Λάρισας, από τις 17:00 έως τις 20:00, λειτουργούν τμήματα για μικρούς και μεγάλους, αγωνιστικά και μη, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας. Ελάτε να γνωρίσετε το άθλημα της Άρσης Βαρών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ