ΡΑΜΠΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Άμεση η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, στο αίτημα κατοίκων του δήμου Τεμπών, το οποίο μετέφερε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Τεμπών Γιώργος Μανώλης, για κατασκευή ράμπας στο ρέμα  Συκουρίου (στη θέση Λιβάδι Τ.Κ. Όσσας),

στέλνοντας άμεσα υπαλλήλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να δουν από κοντά την κατάσταση και να βρουν τρόπο αντιμετώπισης. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι αφού είδαν από κοντά το πρόβλημα δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν να δώσουν μόνιμη λύση, με τη σύμφωνη γνώμη και του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού.

manoΣτη συνέχεια ο κ. Γ. Μανώλης, επισκέφθηκε αμυγδαλεώνα παραγωγού της περιοχής Όσσας, όπου διαπίστωσε ότι ευτυχώς ο παγετός του περασμένου Σαββάτου δεν έκανε ζημιά στην παραγωγή αμυγδάλου. Επικοινώνησε και με τον κ. Γ. Καλότυχο, Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου, ο οποίος του είπε ότι «έγινε μικρή ζημιά στην περιοχή Συκουρίου, σε κτήματα κοντά στον οικισμό, αλλά σήμερα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ Λάρισας θα επισκεφθεί την περιοχή για να διαπιστώσει αν και σε τη έκταση υπάρχει ζημιά στα αμύγδαλα».

Σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης αναφέρει «ελπίζω τελικά η ζημιά από τον παγετό να είναι σε μικρή έκταση και εύχομαι στους αμυγδαλοπαραγωγούς του δήμου μας να έχουν μια πλούσια  παραγωγή, ώστε να ζήσουν καλύτερες μέρες και να ανασάνουν οικονομικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ