MANDELAS TOURS: 7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

7 ήμερη οδική εκδρομή σε Φλωρεντία, Λούκα, Πίζα, Σαν Τζιμινιάνο, Σιένα, Gubbio με αναχώρηση  στις  14 Ιουνίου διοργανώνει το πρακτορείο ΜANDELAS TOURS.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα   ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ 14-15/6/16
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού της Ηγουμενίτσας στις 17:00. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Αγκόνας  . Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα  ΑΝΚΟΝΑ  – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 15/6/16
Άφιξη στο λιμάνι της Αγκόνας και αναχώρηση για την πόλη της Αναγέννησης την Φλωρεντία. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ– ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΣΙΕΝΑ 16/6/16
Πρωινό και αναχώρηση για το Σαν Τζιμινιάνο. Οι Ψηλοί αγέρωχοι πύργοι μας καλωσορίζουν από μακριά δίνοντας στο Σαν Τζιμινιάνο μια παραμυθένια όψη, σχεδόν απίστευτη. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε μια από εκείνες τις λιγοστές πόλεις που διερωτάται κανείς πως κατόρθωσαν να παραμείνουν ανέγγιχτες από τη φθορά του χρόνου και την ανθρώπινη παρέμβαση,  την μεσαιωνική Σιένα. Θα περπατήσουμε μέσα στην παλιά πόλη, εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορήσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο.  Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ– ΛΟΥΚΑ – ΠΙΖΑ 17/6/16
Πρωινό και αναχώρηση για τα οχυρωμένα χωριά, τις καλοδιατηρημένες πολιτείες και τα ειδυλλιακά τοπία. Πηγαίνοντας βόρεια, πολύ σύντομα, θα σταθούμε στη μεσαιωνική πόλη Λούκα με την απρόσμενη πιάτσα ντελ Μερκάτο, που διατηρεί το σχήμα του αρχαίου ρωμαϊκού αμφιθεάτρου, θα μας εντυπωσιάσει η πόλη που έχει  σχήμα οκτάγωνο. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου και θα μας εντυπωσιάσει το άγαλμα που απεικονίζει μαύρο τον Ιησού Χριστό. Θα συνεχίσουμε για το πιο γνωστό αξιοθέατο της περιοχής , τον κεκλιμένο πύργο της Πίζας. Θα περάσουμε τα τείχη που περιβάλλουν την πόλη και θα αντικρίσουμε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μνημεία του κόσμου. Μαζί με τον πύργο «δένουν» αρμονικά το Βαπτιστήριο και ο καθεδρικός ναός. Θα περπατήσουμε στον χώρο όσο και στην υπόλοιπη πόλη επιστρέφοντας το απόγευμα στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) 18/6/16
Πρωινό και ακολουθεί  ξενάγηση πόλεως , όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το ιστορικό Βαπτιστήριο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το σπίτι του Δάντη, μεγάλου φιλοσόφου της Αναγέννησης και θα κάνουμε ένα πέρασμα από τον Ναό του Ορσανμικέλε και δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski και την περίφημη αψίδα της Ελευθερίας . Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα οι καλεσμένοι του γάμου θα μεταβούν στο χώρο της δεξίωσης. Το υπόλοιπο γκρουπ ελεύθερο στην διάθεσή τους.  Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ– – GUBBIO – ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ 19/6/16
Πρωινό και αναχώρηση για ένα μεσαιωνικό χωρίο το Gubbio, το Ρωμαϊκό θέατρο ,το Pallazo torre ο καθεδρικός ναός είναι από τα αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν (αν υπάρχει χρόνος ) Στην συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 20/6/16
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για  τον τελικό προορισμό μας.

Κόστος κατ’ άτομο

  σε δίκλινο   μονόκλινο Ξενοδοχεία Διατροφή
 440 €  535 € 3* πρωινό

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
    •    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Ηγουμενίτσα-Ανκόνα-Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4).
    •    Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχείο 3* .
    •    Πρωινό καθημερινά(εκτός πλοίου).
    •    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
    •    Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
    •    Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
    •    Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
    •    Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
    •    Δημοτικός φόρος 3-4,5 € κατ’ άτομο την βραδιά στην Φλωρεντία ανάλογα με το ξενοδοχείο(πληρώνεται κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο)

*Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για διαθεσιμότητα , κρατήσεις θέσεων  και πληροφορίες για το πρόγραμμα , επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Απαραίτητο έγγραφο για το ταξίδι σας διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

Προθεσμία υποβολής δήλωσης 30 Απριλίου. Προκαταβολή 100 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ