ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟΝ «ΤΕΛΙΚΟ» ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Με ονόματα εκπλήξεις να στελεχώνουν την αποστολή της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για τον… «τελικό» του Σαββάτου απέναντι στην Καλλιθέα, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Με τους Ουρτάδο, Πάτο, Κοντοχρήστο και Νικολακάκη εκτός αποστολής, αίσθηση προκάλεσε το όνομα του Αλέξανδρου Ζέρη που μετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή με το Σ. Τσιώλη στο «τιμόνι», ενώ θέση βρήκαν και οι Μπανούσης-Χοτζάλι.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης και Καπός.

Την αναμέτρηση του AEL FC ARENA που θα ξεκινήσει στις 18.30 κλήθηκε να διαιτητεύσει ο Λάμπρος Παπαργυρίου, από το Σύνδεσμο Πιερίας, με βοηθούς τον Κώστα Νικολαΐδη από το σύνδεσμο Μακεδονίας και τον Παντελή Σπυρόπουλο από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Κορδολαίμης από την Ανατολική Αττική και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Σηπάκης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Σημειώνεται τέλος ότι σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ « αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια για πολλοστή φορά την διοίκηση της ΕΠΣΝΛ και το σύνολο των σωματείων της δύναμής της, για την μετάθεση της ώρας έναρξης των αγώνων του Σαββάτου, προκειμένου όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού μας να παρακολουθήσει τον αγώνα της αντιπροσωπευτικής  ομάδας με την ΠΑΕ Καλλιθέα».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ