ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΙΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ μιλά για οργανωτική ανασυγκρότηση, άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και ισχυρή πολιτική παρέμβαση

Είναι η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να δώσουμε στον κόσμο της ιστορικής δημοκρατικής παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας,  λόγο και προοπτική. Και σκοπεύουμε να το πράξουμε κινούμενοι σε 3 άξονες:

1.Με άμεση οργανωτική ανασυγκρότηση της  Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Με σύγχρονα-ανοιχτά γραφεία, με τακτικές ανοιχτές συνελεύσεις, με πολιτικές και κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις ώστε να δώσουμε το κίνητρο της συμμετοχής και της πολιτικής έκφρασης σε όλους.

  1. Με άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. Με τη δημιουργία τοπικών πυρήνων σε κάθε χωριό, με τη δημιουργία θεματικών επιτροπών σε τομείς που απασχολούν τον κόσμο όπως γραμματεία αγροτικών και κτηνοτροφικών θεμάτων, γυναικών , νέας γενιάς σε άμεση συνεργασία με την Οργάνωση των Νέων της παράταξης. Με άμεση, καθημερινή επαφή με τον κόσμο, με ενεργοποίηση πολλών και άξιων νέων ανθρώπων, με παρουσία και δράση σε όλο το Δήμο.
  1. Με ισχυρή πολιτική παρέμβαση. Για να ακούγεται η φωνή της βάσης, του απλού πολίτη, της κοινωνικής και πολιτικής ομάδας ένας τρόπος υπάρχει. Να είναι η φωνή αυτή δυνατή και ισχυρή. Όταν εκφράζεις τον κόσμο τότε όλοι σε υπολογίζουν. Η εποχή που ο απλός κόσμος περιοριζόταν σε ρόλο ακροατή και οι αποφάσεις λαμβάνονταν σε κλειστά κέντρα της Αθήνας τέλειωσε. Τώρα θα μας ακούνε και θα το κάνουν γιατί η φωνή μας θα είναι δυνατή, γιατί θα εκφράζουμε τον κόσμο, γιατί θα απαιτούμε. Εμείς θα αποφασίζουμε για τα δημοτικά και περιφερειακά, γιατί εμείς γνωρίζουμε τις τοπικές ιδιαιτερότητες, εμείς θα επιλέγουμε με ανοιχτό δημοκρατικό τρόπο.

Αυτή η παράταξη ιστορικά στήριξε και έχτισε Ελλάδα. Και πρόσφατα έβαλε πλάτη στα δύσκολα, σταμάτησε την πορεία στη χρεοκοπία και μας οδηγούσε -μέσα από τις δυσκολίες και τις θυσίες του κόσμου- στο τέλος της κρίσης και των μνημονίων.

Λάθη έγιναν. Απογοητεύσαμε παραδοσιακούς ψηφοφόρους μας με αποτέλεσμα να έρθει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτοί που μας κατηγορούσαν για τα μνημόνια, σήμερα δίνουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας. Η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι απογοητευτική. Η ανεργία και ιδίως η ανεργία των νέων εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας. Μεταρρυθμίσεις, που έπρεπε να γίνουν όχι γιατί το απαιτούν οι δανειστές αλλά γιατί το απαιτεί μια σύγχρονη, κοινωνικά δίκαιη οικονομία, παραπέμπονται στις ελληνικές καλένδες.

Το ασφαλιστικό μας σύστημα είναι έτοιμο να εκραγεί και συνεχίζει να μετατίθεται στις επόμενες γενιές. Το προσφυγικό ζήτημα απειλεί την οικονομική και κοινωνική ειρήνη. Δεν θα αφήσουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το μονοπώλιο του ανθρωπισμού, δεν θα τους επιτρέψουμε όμως, και στο όνομα αριστερών ιδεοληψιών, να γίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι. Λαού θέλοντος, όταν έρθει η ώρα, πρέπει να έχουμε έτοιμες λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τη χώρα.

Και εδώ είναι απαραίτητη η συνεισφορά της τοπικής κοινωνίας. Η τοπική δημοκρατία είναι το συστατικό κύτταρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να γίνει το συστατικό κύτταρο και της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι μαζί, να συνεισφέρουμε τις ιδέες μας και την προσωπική μας προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Μακριά από τα λάθη και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Η Νέα Δημοκρατία άνοιξε το δρόμο για την Ευρώπη. Ήρθε η ώρα να ανοίξει τον δρόμο και για την Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ