Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Τη δέσμευσή του για κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί επανέλαβε σήμερα από τον Τύρναβο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου.

mhtsΟ πρόεδρος του συνεταιρισμού Αγ. Ραψανιώτης παρουσία του διευθυντή του συνεταιρισμού και των μελών της διοίκησης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τη δραστηριότητα του συνεταιρισμού, για το επενδυτικό του πρόγραμμα αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αμπελοοινικός τομέας στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού όπου ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία α παρακολουθήσει τη διαδικασία εμφιάλωσης.

Μετά τον Τύρναβο ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συναντήσεις με φορείς στο Επιμελητήριο καθώς και επαφές με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, τη διοίκηση του ΣΘΕΒ καθώς και στελέχη της ΝΔ.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη θα ολοκληρωθεί με κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο ξενοδοχείο «Imperial» της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ