ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ

Εύθυμη αστυν. ιστορία, Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ–Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

[Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μουντάδα της καθημερινότητας].
Το περιπολικό του αστυν. Τμήματος ειδοποιήθηκε να μεταβεί και να επιληφθεί σε επεισόδιο με συμπλοκή δύο νεαρών γυναικών στην οδό………..

ΠΡΑΞΗ 1η. Πραγματικά οι αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό,μετέβησαν στο συμβάν που τους αναφέρθηκε και έκπληκτοι αντίκρυσαν δύο γυναίκες να δέρνονται ανηλεώς στη μέση του δρόμου, να έχουν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων και να ”στολίζονται”με κοσμητικά επίθετα ”Γαλλικού τύπου”,πρός ”τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού”,το οποίο ”απολάμβανε”τη σύρραξη στο ”θέατρο του δρόμου”,χωρίς κανένας να παρεμβαίνει.Μόνο στοιχήματα δεν έπεσαν,ενώ οι ”μαινόμενες Ζήνες” από τα έσοδα και μόνο,”θα έφερναν βόλτα” τα δικαστικά τους έξοδα που θα ακολουθούσαν……Οι οδηγοί των αυτ/των κορνάριζαν ανάλογα με τις ….επιδόσεις της…πολεμικής τέχνης,οι παριστάμενοι ”οπαδοί” φώναζαν ”ολέ”,σε κάθε ”κροσέ”,ενώ οι δικυκλιστές έκαναν ”σούζες” γύρω-γύρω.Κανονικό …υπερθέαμα.Τελικά μετά πολλών κόπων και βασάνων οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τις βάλουν ξεχωριστά μέσα σε δύο περιπολικά,[κατέφθασε για ενίσχυση και δεύτερο…],γιατί διαφορετικά σέ ένα…θα το είχαν κάνει…καλοκαιρινό.

ΠΡΑΞΗ 2η. Σε λίγο,οι ”αλληλοδαρμένες” προσήχθησαν στο αστυν. Τμήμα,συνοδεύομενες από ”τιμητικό άγημα” των αστυνομικών που τις προσήγαγαν.Αμέσως ανέβηκαν στο γραφείο του αξ/κού υπηρεσίας,αφού δήλωσαν δυνατά ότι θα υποβάλουν μηνύσεις κατ αλλήλων.Ο Αξ/κός υπηρεσίας [υπαστυνόμος] τις ρώτησε για ποιό σοβαρό λόγο ”έπαιξαν ξύλο” και μάλιστα…αφιλοκερδώς για το κοινό,αφού βέβαια προσπάθησε να τις ηρεμήσει.

[Νίτσα]. Ξέρεις κύρ-αστυνόμε μου ότι αυτή εδώ η σιχαμένη τσούλα,μου άρπαξε από την ζεστή αγκαλιά μου, τον φίλο μου τον Μάκη με τον οποίο θα παντρεύομασταν σε λίγο καιρό.Για αυτό ο Μάκης αργούσε τα βράδυα να έλθει στο σπίτι που συγκατοικούσαμε,παρφουμαριζόταν όταν τελευταία έβγαινε έξω με τους φίλους του,όπως μου έλεγε,δεν μου έδινε σημασία και δεν ανταποκρίνονταν στο κρεβάτι….ενώ παλιότερα ήταν ”ταυρί”,γιατί μου έλεγε ότι ήταν κουρασμένος από την δουλειά.”Φόρτος εργασίας” Νίτσα μου,έλεγε ο απατεώνας. Από άλλη δουλειά ήταν κουρασμένος…από την κοντέσα από εδώ.Σιγά τα κόλπα της ξενέρωτης…Εγώ έμαθα για την απιστία τυχαία πρίν λίγες μέρες και πήραν φωτιά τα μπατζάκια μου.Ακούς εκεί αυτό το τσουλί,αυτή η ξελιγωμένη να μου παριστάνει και την γκόμενα με 1,20 μπόι με τα χέρια ανάταση και τα μπιμπίκια στην ασχημόφατσά της. Πού πήγες ρε Μάκη;Καλύτερα να έπεφτες από το Ζάλογγο. [Σούλα]. –Τι λές μωρή, τι λές βρέ μπάζο, εγώ είμαι έτσι ;Έχεις κοιταχθεί βρέ κομπλεξική στον καθρέφτη να δείς ότι είσαι για τη χωματερή ; Μπάζο. [Νίτσα]–Την ακούς κυρ-αστυνόμε τι μου λέει και δεν μιλάς καθόλου ; Μωρή…….δεν θα τον πετύχω τον κύριο Μάκη; Θα τον σκίσω, θα του ξεριζώσω……….και εσένα την επόμενη φορά που θα σε πετύχω μπροστά μου δεν θα σου αφήσω τρίχα για τρίχα στο κεφάλι σου, κανόνισε από τώρα να βρείς καλή περούκα. [Σούλα]. –Εμένα βρε τσόλι; Εμένα; Εγώ θα σου κάνω ριζική αποτρίχωση. [Υπαστυνόμος].–Λοιπόν κυρίες μου σταματείστε τα ..κομπλιμέντα, γιατί σας βλέπω όπως το πάτε να διανυκτερεύσετε μέσα στο ”πεντάστερο”….[Νίτσα]. –Εγώ δεν πάω πουθενά. Να μπαγλαρώσεις αυτό εδώ το βλήτο. Εμένα και με το δίκιο σου θα με βάλεις μέσα όταν θα πιάσω στα χέρια μου αυτόν τον αλήτη τον Μάκη, τον γκομενιάρη, που μου έλεγε ο κερατάς ότι είμαι η ”ατέλειωτη” γυναίκα και που ήθελε παναθεμάτον και να με παντρευτεί…[Σούλα].–Μας απειλείς ρε ηλίθια; Επειδή δεν μπορείς να κρατήσεις ούτε ένα άνδρα; Ξοφλημένο, βλαμμένο στυλίαρι που ο Μάκης σε παράτησε γιατί είσαι ανυπερθέτως!!!! βρομύλω και άπλυτη;[Νίτσα].–Ώστε έτσι σου έλεγε ο κύριος Μάκης;Μόλις τον πετύχω θα δεί πόσο ανυπερθέτως ξύλο έχει να φάει και δεν θα ”ξανατρυγήσει σε άλλα αμπέλια”. Μετά την …ωραία αυτή διαλεκτική επιστήμη, ο υπαστυνόμος αφού τις απομάκρυνε ”δια πάν ενδεχόμενον”, προχώρησε στα…περαιτέρω.

ΠΡΑΞΗ 3η. Παίχθηκε στο Δικαστήριο όπου οδηγήθηκαν ….με δόξες και τιμές. Ο Μάκης ….την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και δεν εμφανίσθηκε πουθενά ”επιμελώς κρυπτόμενος”. Έκτοτε ….αγνοείται η τύχη του,……abber alert που λέμε. Εξαφανίσθηκε και αναζητείται……Μπορείτε να βοηθήσετε;…………

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ