«ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ…Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ”

Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το νέο έργο της Ερασιτεχνικής Σκηνής “Ανδρέας Τσατσαρής”  «Ρωμαίος και Ιουλιέττα…η επόμενη μέρα», μια παρωδία του κλασσικού, γνωστού σε όλους μας μύθου, που έχει γραφτεί από τους Αλέξανδρο Ντερπούλη και Σίλα Σεραφείμ σε σκηνοθεσία της Πόπης Πελτεκοπούλου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Άκυς Μητσούλης. Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν κι έτσι ένας μεγάλος έρωτας πήρε σάρκα και οστά. Αλλά η επόμενη μέρα τι τους επιφύλασσε, άραγε; Μα ό,τι επιφυλάσσει πάντα η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Είναι στ΄αλήθεια ο χρόνος ο εχθρός του Έρωτα ή εμείς οι ίδιοι; Ενα έργο σύγχρονο για δύο ερωτευμένους που ζουν ανάμεσα μας, με ήρωες εμπνευσμένους από το κλασικό έργο του Σαίξπηρ.

Η παράσταση θα ανέβει στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου στην Νεάπολη Λάρισας στις 8,9,10 αλλά και 13,14,15,16,17 Απριλίου με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Χριστίνα Ανδρέου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Μανώλης Δαμασιώτης,  Μιχάλης Μιχαηλίδης, Μαρία Μπούρπουλα, Ελένη Παντελιάδου, Κατερίνα Πουρουτίδου, Λίλια Στάθη, Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Ελένη Φασούλα,Νίκη Φασούλα,Γιάννης Χαρισμαΐδης, Δημήτρης Χασάπης και Κώστας Χατζηστεργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ