ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ «ΓΑΛΑΖΙΩΝ» ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!

Απίστευτος συνωστισμός και νεύρα στη Λάρισα

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν από το πρωί κυρίως στη Λάρισα, με τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους να προσέρχονται στις κάλπες σε όλο το νομό για την ανάδειξη των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ, των μελών των ΔΗΜΤΕ καθώς και των Αντιπροσώπων για το Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ και κάποιοι από αυτούς να αποχωρούν τελικά έξαλλοι και δίχως να ψηφίσουν!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ άστοχη όπως αποδείχτηκε επιλογή να «στηθούν» μόλις δύο εκλογικά τμήματα στη Λάρισα προκάλεσε εντάσεις, συνωστισμό και νεύρα στους διαδρόμους του 1ου Γενικού Λυκείου όπου και διεξάγεται η ψηφοφορία, με αρκετούς Νεοδημοκράτες να έρχονται σε αντιπαράθεση και τελικά να αποχωρούν ωρυόμενοι και δίχως να μετέχουν στη διαδικασία.

Μάταια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ επιχειρούσε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας πως το «στήσιμο» των εκλογών έγινε σε κεντρικό επίπεδο, με τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους να περιγράφουν «καραγκιοζιλίκια», «εκλογές-παρωδία» και «μπάχαλο»!

Την έκδηλη ανησυχία τους εξέφρασαν στη σελίδα τόσο για τη διαδικασία όσο και για την έκδοση έγκαιρων και κυρίως έγκυρων αποτελεσμάτων και υποψήφιοι των εκλογών, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται μετά τις 11 το βράδυ.

«Ήρθε χθες και ο Μητσοτάκης και σας φούσκωσε τα μυαλά για εκλογές, όταν δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ούτε τις δικές μας!», ήταν το σχόλιο εξαγριωμένου Νεοδημοκράτη που ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει, ενώ λόγω του συνωστισμού και του… μέσου όρου ηλικίας των ψηφοφόρων δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ένοιωσαν δυσφορία αναζητώντας καρέκλα εντός των εκλογικών τμημάτων ή επιλέγοντας τον αύλειο χώρο του σχολείου για να πάρουν αέρα!

Σημειώνεται ότι οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 19.00, ενώ με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποια μικρή παράταση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ