ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

69χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του επειδή ήταν γκέι. Ο Shehada Issa συνελήφθη την Τρίτη, όταν κλήθηκε η αστυνομία στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και βρήκε τα σώματα των Amir Issa, 29 ετών, και της μητέρας του, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Το γραφείο του εισαγγελέα στο Λος Άντζελες δήλωσε στο Associated Press ότι ο Issa είχε στο παρελθόν απειλήσει να σκοτώσει το γιο του.

“Η δολοφονία διαπράχθηκε λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του θύματος και λόγω των πεπεοιθήσεων του κατηγορούμενου πάνω στο θέμα αυτό ,” είπαν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το AP.

Ο Issa, ο οποίος χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο στην δολοφονία, κατηγορήθηκε την Παρασκευή για φόνο εκ προμελέτης.

Εάν καταδικαστεί, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης υπό όρους.

Ο Issa είπε στην αστυνομία, ότι δεν είχε σκοτώσει τη γυναίκα του, αλλά, αντίθετα, την βρήκε στο μπάνιο του σπιτιού τους, όπου ήταν ήδη νεκρή. Ισχυρίζεται οτι πήρε το όπλο αφού βρήκε το σώμα της γυναίκας του, και στη συνέχεια αντιμετώπισε το γιο του, ο οποίος τον απείλησε με μαχαίρι.

Η αστυνομία βρήκε το σώμα του γιου του στην αυλή.

“Ο ύποπτος έκανε ενοχοποιητικές δηλώσεις που τον εμπλέκουν στο θάνατο του γιου του και συνελήφθη για φόνο”, σύμφωνα με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, και “ενώ ισχυρίστηκε οτι (ο γιος του) ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι, δεν βρέθηκε πουθενά μαχαίρι. Είναι μια φρικτή οικογενειακή τραγωδία.”

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ