ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Χριστόφορος Κατσαρός σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

“Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους νεοδημοκράτες για την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή τους στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές.

Συμμετοχή η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και νίκης.

Από αύριο ξεκινά μια νέα προσπάθεια, μια νέα μέρα χωρίς νικητές και ηττημένους. Όλοι μαζί για την παράταξη, δίπλα στον κόσμο που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, με διάθεση προσφοράς και αγώνα.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που έκαναν και την άμιλλα που επέδειξαν. Να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο Ανδρέα Καλακαλά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε τα 3 τελευταία δύσκολα χρόνια.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ,που αν και νοιώθεις και λαμβάνεις την αγάπη του κόσμου, αισθάνεσαι μόνος. Μια τέτοια στιγμή είναι για μένα η σημερινή. Σήμερα λείπει από δίπλα μου ο αείμνηστος πατέρας μου Παύλος Κατσαρός. Η σκέψη μου σήμερα ειδικά είναι σ΄αυτόν. Πιστός στις δικές του παρακαταθήκες θα κάνω το παν για να τιμήσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κάθε νεοδημοκράτη προσωπικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ