ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ…

Με μια μοναδική στο είδος της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ επιτίθεται στους Λαρισαίους φιλάθλους( με την ΑΕΛ να κερδίζει το ματς και τους φιλοξενούμενους της Καλλιθέας τις εντυπώσεις αγωνιζόμενοι με 9 παίκτες), με τους υγιείς της κερκίδας σαφώς και να αποδίδουν τα εύσημα σε μια κίνηση που μόνο τους τιμά και έχουν απολαύσει κατά καιρούς και οι ίδιοι στα γήπεδα όλης της Ελλάδας.

Προφανώς πιο… υποψιασμένοι οι Τσιώλης-Κομεσίδης παραδέχτηκαν την άσχημη εμφάνιση στο βωμό της ανόδου, υποσχόμενοι καλύτερη συνέχεια και ζητώντας «συγγνώμη», με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας να παραδέχεται αντρίκια «την πίεση του πρωταθλητισμού» και το Σάκη Τσιώλη στο ίδιο μήκος κύματος να υπογραμμίζει με θάρρος πως «δεν θα κρύψουμε τα λάθη μας κάτω από το χαλί».

podiΤην ίδια ώρα οι διοικούντες μέμφονται των φιλάθλων δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την… αυτοψία στα πόδια του Μπόγιοβιτς (!), ο οποίος να θυμίσουμε πως παίζει ποδόσφαιρο και όχι σκάκι με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αθλητή.

Όπως και να’ χει μάλλον κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους πως οι φίλαθλοι δεν χειροκροτούν διοικήσεις, χειροκροτούν προσπάθειες αθλητών και οι της Καλλιθέας έμειναν με 9 (δικαίως) και αγωνίστηκαν αντρίκια κερδίζοντας το χειροκρότημα, το οποίο αποδόθηκε και στους «βυσσινί» για το τρίποντο παρά τις δικαιολογημένες γκρίνιες για την άσχημη εμφάνιση.

Υ.Γ. 1 Με τα «εάν επιτυγχάνετο…» χρόνια τώρα κανένα σκορ δεν άλλαξε!!

Υ.Γ. 2 Αλήθεια εκτός του Αναστασόπουλου ποιο ήταν το δεύτερο αμυντικό χαφ που «κιτρινίστηκε» και δεν μπορούσε να μαρκάρει;

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ