ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ “ΧΤΥΠΗΣΑΝ” ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αστυνομικές αρχές αλλά και στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου, το επαγγελματικό χτύπημα διαρρηκτών σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα απογευματινές ώρες.

Οπως καταγγέλλει στη σελίδα paidis.com, ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι λίγο πριν τις 7 το απόγευμα γνωρίζοντας ότι η σύζυγός του θα επέστρεφε στο σπίτι λίγο μετά τις 8 μ.μ. όπως και έγινε, μόνο που όταν μπήκε στο σπίτι βρήκε τα πάντα άνω κάτω, ενώ ακόμη και η επένδυση του τζακιού είχε ξηλωθεί από τους άγνωστους διαρρήκτες οι οποίοι με χειρουργικές ενέργειες παραβίασαν παράθυρο ασφαλείας και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, από το οποίο έφυγαν χρησιμοποιώντας την ταράτσα και πηδώντας σε ταράτσα διπλανής αποθήκης.

Από το εσωτερικό του σπιτιού αφαίρεσαν κάποια χρυσά κοσμήματα τα οποία επέλεξαν από μία θήκη στην οποία υπήρχαν και ψεύτικα κοσμήματα, ενώ παρά τις προσπάθειές τους δεν βρήκαν άλλα χρήματα ή κοσμήματα,ενώ όπως ανέφεραν αστυνομικοί στον παθόντα έσασαν την επένδυση του τζακιού ελπίζοντας να βρουν κρυμμένες λίρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες κρούσματα κλοπών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε Τύρναβο, Αμπελώνα, Δαμάσι και Αργυροπούλι, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα αύξησης της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ