ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη μορφή χιονοστιβάδας αναμένεται να πάρουν σήμερα ενόψει της επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη συνέδρων της ΝΔ από το νομό Λάρισας, οι καταγγελίες και πιθανά οι ενστάσεις για αλλοίωση αποτελεσμάτων ειδικά σε οργανώσεις καλλικρατικών δήμων.

Οι καταγγελίες αφορούν την σταυροδότηση συγκεκριμένων υποψηφίων σε συγκεκριμένες δημοτικές οργανώσεις που βάζουν σε κίνδυνο την εκλογή συνέδρων που τα πήγαν πολύ καλά στις εκλογές της Λάρισας, όπου λόγω της συμμετοχής νομικών αλλά και εκπροσώπων των ίδιων των υποψηφίων στην καταμέτρηση δεν υπήρξαν προβλήματα νοθείας.

Η καταγγελίες εστιάζονται σε δήμο δίπλα στη Λάρισα και σε συγκεκριμένους υποψηφίους που εμφανίζουν ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό σταυρών όταν σε άλλες κάλπες κυριολεκτικά πατώνουν.

Τα βέλη στρέφονται και στην εφορευτική επιτροπή του συγκεκριμένου δήμου και σίγουρα αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις τη σημερινή ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι καταγγελίες έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της γκρίνιας για τη διαδικασία στη Λάρισα, των καταγγελιών για νοθεία στην ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου, αλλά και τις καταγγελίες του υποψηφίου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων κ. Αγγελακόπουλου και αναμφισβήτητα αποτελούν πρόβλημα για το ίδιο το κόμμα της ΝΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ