ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στη διοίκηση του Τυρνάβου για την απόφασή της να δώσει τον ποδοσφαιριστή Τασιούλη με μετεγγραφή στον Ολυμπιακό και όχι στην ΑΕΛ, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζοντας ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στη Λάρισα το καλοκαίρι.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζεταιότι η πόρτα της συνεργασίας των δύο ομάδων κλείνει ερμητικά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω του διαδικτύου την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τασιούλη από τον Τύρναβο 2005 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς. Σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα αποτελούσε θέμα ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ αν δεν προϋπήρχαν ηθικές δεσμεύσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, στον οποίο ούτως ή άλλως ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του, είχε επιλεγεί το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα μας μαζί με τον Δημήτρη Σουλιώτη, ωστόσο για λόγους αγωνιστικής δραστηριότητας συμφωνήθηκε να παραμείνει ως το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Τύρναβο.
Μέχρι και τον περασμένο μήνα υπήρξαν συζητήσεις – υπενθυμίσεις επί του θέματος, τόσο μεταξύ του Τεχνικού μας Διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση με τον προπονητή του Τυρνάβου κ. Μιλτιάδη Ζιάκα, όσο και του κ. Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο του φίλου σωματείου κ. Βασίλη Μπρέζα, όπου επιβεβαιώθηκαν για πολλοστή φορά η υφιστάμενη ηθική συμφωνία και η δυνατότητα της ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει τον “τελευταίο λόγο” στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Παρ’ όλα αυτά χωρίς να υπάρξει η τυπική έστω ενημέρωσή μας, η διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου προχώρησε στην αιφνίδια παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τασιούλη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ευνόητο γίνεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει μονομερής ηθική παράκρουση και παραβίαση των συμφωνηθέντων, η πόρτα της συνεργασίας μας με την ομάδα τουΤυρνάβου κλείνει ερμητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ