ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Περιγράφοντας μια «σκληρή» ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ η διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου με σημερινή της ανακοίνωση σηκώνει το γάντι» ανταπαντώντας πως έχει αποδείξει περίτρανα τη στήριξή της στους «βυσσινί» και μάλιστα όπως επισημαίνεται «με την παραχώρηση τουλάχιστον 4 ποδοσφαιριστών, παρ’ όλο που υπήρξαν ελκυστικότερες προτάσεις»!

Το θέμα πάντως αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση περαιτέρω διευκρινίσεις θα δοθούν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων με τον Τύρναβο να παλεύει την παραμονή και την ΑΕΛ την άνοδό της στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του συλλόγου Β. Μπρέζα έχει ως εξής:

“Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την σκληρή ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. σχετικά με τη μεταγραφή του Δημήτρη Τασιούλη στην Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Από πλευράς μας αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η Α.Ε.Λ. να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια και να επιστρέψει στην Super League και η ομάδα μας να επιτύχει το στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Έχουμε αποδείξει περίτρανα τη στήριξή μας στην Α.Ε.Λ., ανεξαρτήτως διοίκησης, τα τελευταία χρόνια με την παραχώρηση τουλάχιστον τεσσάρων ποδοσφαιριστών, παρ’ όλο που είχαμε ελκυστικότερες προτάσεις από άλλες ομάδες.
Δεν έχουμε σκοπό να μπούμε σε καμία αντιπαράθεση με την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. αφού νιώθουμε ότι είμαστε κομμάτι αυτής.
Περαιτέρω διευκρινίσεις για το θέμα θα δοθούν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ