ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟ»

Τους μαθητές της Β’ τάξης του ΓΕΛ Πυργετού και τους καθηγητές τους για την επιτυχία τους στον διεθνές πρόγραμμα “Αναζητώντας τον Καρλομάγνο”, συγχαίρει με επιστολή του ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος. Στην επιστολή του ο κ. Κολλάτος αναφέρει:

“Δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήριά μας για την επιτυχία των μαθητών και μαθητριών της Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Πυργετού στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Ευρωπαϊκό Βραβείο ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ για τη Νεότητα».

Μας γεμίζει με υπερηφάνεια που σχολική μονάδα του Δήμου Τεμπών εκπροσωπεί την Ελλάδα σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό με σχέδια που αναδεικνύουν την ειρηνική συνύπαρξη, τον εθελοντισμό, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη των λαών.

Αυτές οι ξεχωριστές ικανότητες του λαού μας και των νεώτερων γενεών μας, συμβάλλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της ζοφερής πραγματικότητας και δημιουργούν κοινωνικές συνθήκες αντάξιες της ιστορίας του τόπου μας.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε σας, τα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τις προσπάθειές σας και ευχή και πεποίθηση όλων μας να είστε οι τελικοί νικητές, αποκομίζοντας την ύψιστη τιμή και διάκριση για το Γενικό Λύκειο Πυργετού και το Δήμο Τεμπών.

Εμείς απλά θα είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίζουμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ