ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 91

Έκπληκτη η εκπομπή της… τάξεως και της ηθικής ακροατή μου υποψιασμένε, αρνείται πεισματικά να «συντονιστεί» χρόνια τώρα στο… πνεύμα ορισμένων, και πάνω εκεί που δεν ήξερε τι να πρωτοθαμάξει με το ύφος και το ήθος τους βεβαίως-βεβαίως ,ήρθε η Λαίδη και τα είπε όλα: “Χτύπα! Χτύπα σαν άντρας!” και αίφνης «φρούμαξε» το διαδίκτυο!

Την ώρα που ο θόρυβος του δημοσιεύματος για τους αρχοντάδες που πάρκαραν σε θέσεις ΑμεΑ συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη δε λέει να κοπάσει και το χωριό μας βοά για τα όσα απίστευτα συνέβησαν στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, με τα επίσημα αποτελέσματα να αναμένονται 3 ολόκληρες μέρες μετά (!) και τις ενστάσεις αλλά και τα σχόλια για… λαθροχειρίες να δίνουν και να παίρνουν, το γραφείο τύπου του «γαλάζιου»- φυσάει άλλος αέρας κόμματος έδωσε τα ρέστα του περνώντας στην επίθεση.

«Η δημοσιογραφική της δεοντολογία εξαντλείται σε φαντασιακού τύπου αναρτήσεις και διαλόγους που ποτέ δεν έγιναν», επιμένει ανερυθρίαστα ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ και εδώ είναι που το περιστατικό παραπέμπεται γιατρέ μου, που ακόμη έχω στ’ αυτιά μου τα λεγόμενα του ανδρός!

Δεν μπορεί, θα τους έπεσε «βαριά» η ανάρτηση τους αδιαπραγμάτευτους και βαθιά θιγμένους, σκέφτηκα προς στιγμή, μπερδεύοντας η έρμη το «Μακάριος» με το «Λουδοβίκος»!

Όσο πήγαινα χειροτέρευα που λέτε, μέχρι που ήρθε το… Πάσχα στο παιχνιδομάγαζο και πήρα και ξεμπούκωσα με το καλτ του πράγματος, άσε που θυμήθηκα και κείνο το «ντρέψου εσύ» της Άντζελας και πήρα τα πάνω μου!

Τώρα φτιάχνω τραγούδια με το νου, πριν χτυπήσω την πόρτα της… διανόησης. Ήδη βρίσκομαι σε καλό δρόμο λανσάροντας από τώρα το «άρπαξε πέτσα να χαρώ» για την επόμενη πασχαλιά που φιλοδοξώ να κάνω καριέρα!

Όσο για το… συνάδελφο  που μεγαλωμένος δημοσιογραφικά με «Δημοκρατία» και πίνοντας «Εσπρέσσο» επιχειρεί από κομματική καρέκλα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας, τι να πεις, παρά μόνο «Μακάριοι οι πτωχοί…».

Με εορταστική διάθεση η εκπομπή προτείνει ανεπιφύλακτα ΦΕΡΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ, σε στίχους και μουσική του «μάγου» Μανώλη Χιώτη, με τη φωνή της Μαίρης Λίντα, από «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ».

Καλή μας ακρόαση…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ