ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ

Με αφορμή το χθεσινό ρεπορτάζ της σελίδας για την εκχώρηση της συντήρησης των πάρκων σε τοπικές κοινότητες του δήμου Τυρνάβου σε ιδιώτες από την παράταξη “Δράση Πολιτών” πήραμε την παρακάτω επιστολή που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης:

“Μετά το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας περί προϊούσας ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας Πρασίνου στο δήμο Τυρνάβου, η “Δράση Πολιτών”, στο πλαίσιο των καθηκόντων της, ερεύνησε το εν λόγω ζήτημα και μπορεί να διαβεβαιώσει τον κάθε ενδιαφερόμενο δημότη για την εγκυρότητα των αποκαλύψεών σας.

Ετσι, σήμερα Πέμπτη στις 14.00 ο επικεφαλής της παράταξης, Στ. Ροντούλης, επικοινώνησε με την υπεύθυνη δημοτική υπηρεσία και πληροφορήθηκε ότι πράγματι υφίσταται ανάμειξη ιδιωτικού συνεργείου σε εργασίες καθαρισμού πρασίνου, χωρίς να υπάρχει και σύμβαση μεταξύ δήμου Τυρνάβου και ιδιώτη, “τουλάχιστον μέχρι τώρα”, όπως ακριβώς ειπώθηκε από την υπεύθυνη υπάλληλο.

Τα πράγματα λοιπόν μιλούν από μόνα τους. Χωρίς προκηρύξεις, χωρίς διαγωνισμούς, χωρίς υπογεγραμμένες συμβάσεις, χωρίς καμία ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς καμία διαφανή διαδικασία, τα δήθεν αριστερά γκρουπούσκουλα που διοικούν το δήμο, ετσιθελικά και μέσα σε συνθήκες απόλυτης συσκότισης και αδιαφάνειας, αποφάσισαν, προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων, να προχωρήσουν σχέδια ιδιωτικοποίησης κρίσιμων υπηρεσιών του δήμου Τυρνάβου.

Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι τα συνεργεία του ιδιώτη εργάζονται εδώ και μέρες στο δήμο Τυρνάβου, μη υπάρχουσης συμβάσεως. Τι θα συμβεί λοιπόν εάν κάποιος εκ των εργατών υποστεί ένα ατύχημα; Επί ποίας νομικής βάσης εργάζονται οι άνθρωποι του ιδιώτη στο δήμο Τυρνάβου; Ποιος ελέγχει την ποιότητα των εργασιών που γίνονται και με ποια δικαιοδοσία;

Ξέρουμε ότι τα ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα από τους “δήθεν αριστεροκουλτουριάρηδες”. Ομως είναι κρίμα που ο Τύρναβος έμπλεξε με αθλιότητες μιας ανερμάτιστης και παντελώς ανίκανης δημοτικής αρχής, που μόνο ψέματα ξέρει να λέει και μάλιστα χωρίς καμία αιδώ.

Η ασχετοσύνη και η αφερεγγυότητα της δημοτικής αρχής του κ. Σαρχώση θα αφήσει εποχή στον Τύρναβο. Εξάλλου με “χρυσά γράμματα” θα γραφεί ότι οι “αριστεροί” του Τυρνάβου άνοιξαν την κερκόπορτα των ιδιωτικοποιήσεων στο δήμο.

Η αρχή έγινε με τη γιορτή κρασιού του Αμπελώνα και η διαδικασία ιδιωτικοποίησης συνεχίζεται απρόσκοπτα και στο πράσινο.

Δεν θα εκπλαγούμε, μάλιστα, εάν δούμε τις ίδιες αθλιότητες και στην υπηρεσία καθαριότητας. Αλλωστε “όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει” η αριστερή υποκρισία που δεν έχει όρια και ηθική.

Υ.Γ.: ΟΙ “αριστεροί” σύμβουλοι του κ. Σαρχώση γνώριζαν και υπερθεμάτιζαν τις πομπές του “αντιδημάρχου πενταετίας”; Ή μήπως δεν τους ρωτάει κανένας; Μπορεί να είναι απλά διακοσμητικά στοιχεία;”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ