Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, σιγά – σιγά αλλά σταθερά προχωρά στην παράδοση υπηρεσιών και δράσεων του Δήμου, σε εργολάβους και ιδιώτες. Μετά την επιλογή της, να δοθεί η περσινή διοργάνωση και εκμετάλλευση της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα σε επιχειρηματίες, έρχεται τώρα δυναμικά να αναθέσει την συντήρηση πρασίνου σε πάρκα και πλατείες

τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου, σε ιδιώτες.

Η διαχειριστική λογική της Δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα επίπεδα,  έχει σαν αποτέλεσμα τη παροχή υποβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Εφαρμόζει πιστά τις διατάξεις του «Καλλικράτη» που θέλουν τη μετατροπή των Δήμων σε Ανώνυμες Εταιρείες, μέσω των αποφάσεων που ψηφίζει στα Δημοτικά Συμβούλια, έχοντας  απέναντι, μόνο τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο εγκλωβισμός της Δημοτικής Αρχής, στην εφαρμογή της  κυβερνητικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στους Δήμους, την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και απομόνωση από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας.

Η μόνη διέξοδος είναι η αντίσταση, στις αντιλαϊκές πολιτικές που προωθεί το ΔΝΤ και η ΕΕ μέσω των κυβερνητικών εταίρων τους η διεκδίκηση επαρκούς χρηματοδότησης και μόνιμου προσωπικού στους δήμους, με πλήρη δικαιώματα.

Το σύνθημα το έδωσε, η πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας, με την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή από την Πάτρα προς την Αθήνα και αγκαλιάστηκε από εργατικά σωματεία, φορείς του κινήματος, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ