Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Πιστός σε μια παράδοση, που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια στον Αμπελώνα ο γνωστός σε όλους μας και ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ», πραγματοποιεί και φέτος τη Μεγάλη Τρίτη στις 26 Απριλίου 2016 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, την 71η εθελοντική αιμοδοσία του,

από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι.

Στην αιμοδοσία του αυτή ο σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ», όπως τονίζει ο πρόεδρός του κ. Απ. Παπαϊωάννου, καλεί και πάλι όλους τους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής ηλικίας από 18 ως 62 χρόνων, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες, καθώς και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν έχουν δώσει ως τώρα αίμα, να βρουν το χρόνο και τον τρόπο και να προσέλθουν στο χώρο, όπου θα γίνεται η αιμοληψία ψυχικά και σωματικά έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν με την καρδιά τους και την αγάπη τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Να κάνουν τις άγιες αυτές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας την καλύτερη πράξη ανθρωπιάς και αγάπης προς τον πλησίον μας ως Χριστιανοί και ως άνθρωποι.

Να σώσουν με το αίμα τους τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας, που για διάφορους λόγους έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος.

Να ακολουθήσουν στην πράξη το παράδειγμα του Χριστού μας, που πρώτος αυτός πρόσφερε το Αίμα του για τη σωτηρία των ανθρώπων στο Σταυρό του μαρτυρίου Του.

Ας ακούσουμε το κάλεσμα αυτό της ΕΛΠΙΔΑΣ του Αμπελώνα και ας πάμε όσο γίνεται περισσότεροι στην αιμοδοσία τους αυτή, για να χαρίσουμε με το αίμα μας ελπίδα και ζωή στον άρρωστο συνάνθρωπό μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ