ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΥΡΤΑΔΟ-ΜΠΑΝΟΥΣΗ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Με στόχο τους τρεις βαθμούς την νίκης που θα τους διατηρήσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αυξάνοντας και τη διαφορά από τον Απόλλωνα Σμύρνης που «άφησε» άλλους δύο βαθμούς στην έδρα του Κισσαμικού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Football League με την Παναχαϊκή

την Κυριακή (10/04) στις 16:00 στο AEL FC ARENA.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μονιάκης, Μασούρας, Ρέντζας, Νικολακάκης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης και Καπός.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους, Κώστα Μπανούση και Πωλ Ουρτάδο, ενώ για λόγους τακτικής αποκλείσθηκαν και οι:  Δημήτρης Πατσιογεώργος, Αλέξανδρος Ζέρης, Μπάμπης Δαμιανάκης, Δημήτρης Σουλιώτης, Γκέρντι Χοτζάλι , καθώς και ο Τάσος Κρητικός που ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα.

Την εντός έδρας αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής κλήθηκε να διαιτητεύσει ο Σπύρος Σταθόπουλος, από το Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του ο Μ. Γιαννουγλίδης από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Μ. Δημόπουλος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Δ. Μαλούτας από την Ημαθία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γ. Τζιμενάκης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ