ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Δήμος Τυρνάβου προτίθεται να προβεί στην κάλυψη τεσσάρων (4) θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων και κλάδων προσωπικού, με μετάταξη προσωπικού από ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες και καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν σχετική αίτηση για τις κάτωθι θέσεις: 

Κατηγορία ΠΕ,  Κλάδος Αρχιτεκτόνων:  1 θέση

Κατηγορία ΠΕ,  Κλάδος Πολιτικών Μηχανικών:  1 θέση

Κατηγορία ΠΕ,  Κλάδος Διοικητικού-Οικονομικού:  1 θέση

Κατηγορία ΔΕ,  Κλάδος Χειριστών Μηχανημάτων Έργου:  1 θέση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τυρνάβου από 10-4-2016 έως 30-4-2016 τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση που επισυνάπτεται.

Η κατάθεση των αιτήσεων μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μπορεί να γίνει και ταχυδρομικώς στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: Δήμος Τυρνάβου, Σ. Καράσσου 1, ΤΚ 40100, Τύρναβος. (Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου).

Η Υπηρεσία θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους για την αποδοχή ή μη των αιτήσεων τους, μετά το πέρας της διαδικασίας.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ