ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ring of hands giving a teamwork theme

Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ. συμμετέχει ενεργά στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των Μελών του αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών και επισκεπτών.

Σε συνέχεια της από 28-03-2016 συνάντησης του Προέδρου Κ. Λαρίση και του Γενικού Γραμματέα Χ. Νάκου με τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας Μ. Σακελλαρίου, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προαναφερθέντων με τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Αστικής Ανάπτυξης και Υποδομών Δ. Μαβίδη, ο οποίος είναι και πρόεδρος της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στην αυτοψία, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Κεντρικής Πύλης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου συμμετείχε και η Αντιπρόεδρος Αικ. Τσολάκη.

Μεταξύ άλλων δρομολογούνται οι πρώτες παρεμβάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των επισκεπτών: στάση αποβίβασης στο Π.Γ.Ν.Λ., μεταφορά σε νέο σημείο της στάσης επιβίβασης από το Π.Γ.Ν.Λ., νέο στέγαστρο αναμονής επιβατών με παγκάκια, πίνακα με χάρτη του δικτύου του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας, πληροφορίες δρομολογίων αστικού Νο 4, αύξηση προσβασιμότητας ατόμων με κινητικές αναπηρίες και με καρότσια παίδων από/προς στάσεις.

Επισημαίνεται, ότι μεταξύ των προτάσεων του Σωματείου Εργαζομένων, που κατατέθηκαν και στο πλαίσιο της Μελέτης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου, είναι και η αστική σύνδεση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και με άλλα σημεία ενδιαφέροντος, όπως λ.χ.: ο σταθμός του Ο.Σ.Ε..

Μετά τη συνάντηση το Σωματείο, απηύθυνε επιστολή προς τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού με αντικείμενο τον εξωτερικό χώρο στάθμευσης για το προσωπικό του Νοσοκομείου, που τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί σε Γολγοθά για τους εργαζόμενους.

“Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της εικόνας στο Νοσοκομείο, θα συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση κι άλλων παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας”, αναφέρει η διοίκηση σε ανακοίνωσή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ