ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ρομά, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Νέας Σμύρνης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ και το Εργαστήρι Ζωής του Ο.ΚΑ.ΝΑ., διοργανώνουν την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 13:00 – 15:00 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας,

βιωματικό – δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά σχολικής ηλικίας με θέμα: «Ίσες ευκαιρίες και Σεβασμός στη Διαφορετικότητα, Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί».

Στο εργαστήρι συμμετέχουν η Λένα Χαϊδούτη ως αφηγήτρια παιδικού παραμυθιού, η Κατερίνα Μπέκου ως εμψύχωτρια θεατρικού παιχνιδιού και οι Κλειώ Λεβέντη και Γεωργία Κούτρα στο εικαστικό εργαστήρι πασχαλινών κατασκευών. Θα ακολουθήσει μικρός μπουφές που θα συνοδεύεται από παραδοσιακούς χορούς και μουσική που θα επιλέξουν τα παιδιά.

Η δράση υλοποιείται στα  πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο παράλληλων συνοδευτικών δράσεων.

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ