ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ Ο ΑΧ. ΜΠΕΟΣ

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο στις 17.00 περίπου το απόγευμα o Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλλε εναντίον του ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης, μετά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Ο κ. Μπέος εντοπίστηκε σε γνωστό τσιπουράδικο στην Αγριά που αποτελεί το στέκι του και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι εκκρεμεί εις βάρος του μήνυση και πρέπει να συλληφθεί. Με διακριτικό τρόπο ο κ. Μπέος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου όπου και έλαβε γνώση της μήνυσης και απολογήθηκε για τα όσα του καταλογίζει ο κ. Καρεκλίδης. Στη συνέχεια μετά από εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος για τη μήνυση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρεκλίδης υπέβαλλε εκ νέου μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση το πρωί της Κυριακής στο αστυνομικό Τμήμα Βόλου με αποτέλεσμα να δοθεί νέα εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας να συλληφθεί ο κύριος Μπέος.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, από την στιγμή της πρώτης μήνυσης που υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Μπέος εθεάθη από πολίτες, λίγη ώρα αργότερα σε ταβέρνα-εστιατόριο του Αναύρου. Το βράδυ της Παρασκευής στην Πορταριά. Το πρωί του Σαββάτου στο Δημαρχείο Βόλου, ενώ το μεσημέρι έδωσε το παρών σε συγκέντρωση λιγοστών κατοίκων και δημοτικών συμβούλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού της Αγίας Παρασκευής στην ομώνυμη συνοικία του Βόλου.

Στη συνέχεια πολίτες τον εντόπισαν στο τσιπουράδικο όπου και τελικά συνελήφθη.

magnesianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ