ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Η ΚΕΡΚΥΡΑ!

Σε σήριαλ εξελίσσεται το ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League ανάμεσα σε Κέρκυρα και ΑΕΛ, αφού μετά τη μετάθεση του αγώνα από Δευτέρα σε Σάββατο, αυτή τη φορά παρουσιάστηκε νέο «κώλυμα» που αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων προς τους Λαρισαίους φιλάθλους, καθώς δεν υπάρχει θύρα φιλοξενούμενων!!

Το πρόβλημα οξύνεται με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για μετάβαση στο νησί, ενώ ήδη τόσο ο Σ. Φ MONSTERS, όσο και ο Σ. Φ ΑΛΚΑΖΑΡ ανακοίνωσαν σχετικές εκδρομές για την αναμέτρηση.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έγιναν γνωστά η ΠΑΕ Κέρκυρα ενημέρωσε μετά τη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη (12/04) στο νησί ότι ήρθε σε συνεννόηση με την Αστυνομία κι έκανε γνωστό ότι αδυνατεί να δώσει εισιτήρια στους «βυσσινί» για την αναμέτρηση του Σαββάτου 16 Απριλίου 2016 στις 18:30 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Σύμφωνα με το flnews οι Φαίακες ανέφεραν: «Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να φιλοξενήσουμε τον κόσμο της ΑΕΛ, αλλά είναι τέτοιο το γήπεδο που αδυνατούμε να το κάνουμε. Δεν υπάρχει θύρα φιλοξενούμενων».

Να υποψιαστούμε πως κάτι ανάλογο συνέβαινε με όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Φαιάκων ή απλώς άρχισαν τα όργανα με απρόβλεπτη εξέλιξη;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ