ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ «ΝΙΚΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ!

Νέες διακρίσεις και αξιοπρόσεκτη παρουσία για τις μικρές αθλήτριες του νεοσύστατου συλλόγου «ΝΙΚΗ» Λάρισας, που παρά τη σύντομη παρουσία του στο χώρο της γυμναστικής δίνει ήδη δείγματα σπουδαίας δουλειάς, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια όπου και αν εμφανίζεται!

χιπ-χοπΣυγκεντρώνοντας ελπιδοφόρες για το μέλλον του συλλόγου κριτικές, οι αθλήτριες της αρχιπροπονήτριας και προέδρου του συλλόγου Natalia Belyaeva και της προπονήτριας-γυμνάστριας Σοφίας Κανάκη, που συμμετείχαν στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «Αρμονία cup», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, μετά από τις σταθερές τους εμφανίσεις πλασαρίστηκαν στις οκτάδες οργάνων αλλά και του σύνθετου ατομικού.

Πιο αναλυτικά: 1)Παπακώστα Αλεξάνδρα στην κατηγορία κορασίδων του δεύτερου group αθλητριών, 2η θέση στο σύνθετο, στις κορίνες, στη μπάλα και στο στεφάνι και 4 αργυρά στο σύνολο.
2)Μέρμιγκα Μελίτα, κατηγορία Παγκορασίδων δεύτερης χρονιάς, 3η θέση στο στεφάνι.
3)Κατσανούλη Ελευθερία, κατηγορία παγκορασίδων πρώτης χρονιάς ,2η θέση στο σχοινάκι.
4)Νάτση Σταυριέλα, κατηγορία παγκορασίδων πρώτης χρονιάς, 4η θέση στο στεφάνι.

Εξάλλου, υποσχέσεις για το μέλλον άφησε και το προαγωνιστικό τμήμα που εκπροσώπησαν οι αθλήτριες Καπλάνη Πέρσα, Κιούση Μανταλένα, Κανιούρα Αγγελική και Καρατσουλιά Αγάπη, οι οποίες κατέκτησαν την 6η, 9η, 11η και 16η θέση αντίστοιχα, σε σύνολο 33 αθλητριών.

Η διοίκηση του συλλόγου αλλά και φίλοι του αθλήματος συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και παρουσία, ενώ εύχονται «καλή επιτυχία» και στα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος Hip -Hop της «ΝΙΚΗΣ», τα οποία θα παρευρεθούν το Σάββατο στις 16/04/2016 στο διαγωνισμό χορού Hip-Hop International, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ