«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσία 150 Λαρισαίων φιλάθλων που κατάφεραν να φτάσουν τελικά στο γήπεδο και παίζοντας για 10’ περίπου λεπτά με παίκτη παραπάνω και το… Ντουαλά κάτω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της Κέρκυρας, η ΑΕΛ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα «στείρο» 0-0 απέναντι στους Φαίακες

και έκανε ένα ακόμη βήμα ανόδου στα «σαλόνια» της Super League.

Σε ένα μάλλον ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι «βυσσινί» είχαν δυο καλές στιγμές στο πρώτο 20λεπτο με τους Ναγιάρ και Βαρέλα να απειλούν με «στημένα», με τους γηπεδούχους να απαντούν με μια εξαιρετική αντεπίθεση στο 37’ που κατέληξε άουτ, ενώ στην επανάληψη σπουδαία ευκαιρία έχασε η ΑΕΛ με το Ρέντζα, με το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής να περνά μόλις άουτ!

Η φάση του αγώνα έγινε στο 78’ όταν σε αντεπίθεση της ΑΕΛ ο κίπερ της Κέρκυρας «γκρέμισε» εκτός περιοχής το Βαρέλα με το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει στον Κουτζαβασίλη το δρόμο για τα αποδυτήρια, ενώ τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ έπαιρνε ο Ντουαλά, λόγω συμπληρωμένων αλλαγών της Κέρκυρας!.

Με την ΑΕΛ πλέον να πιέζει για το γκολ, ο Ντουαλά αποδείχτηκε ανίκητος καθώς μπλόκαρε τόσο την απευθείας εκτέλεση του Μονιάκη στο 82’, όσο και το σουτ του Μπόγιοβιτς στην εκπνοή του αγώνα, κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους «βυσσινί» να διατηρούν την πρώτη θέση και τους 3 βαθμούς διαφορά από την Κέρκυρα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή 2 λεωφορείων με Λαρισαίους φιλάθλους στη Λάρισα, καθώς η αστυνομία μπλόκαρε την εκδρομή τους στον κόμβο της Παραμυθιάς, αφού δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια από την Κέρκυρα για την αναμέτρηση.

Για την…  τιμή των όπλων πάντως οι Λαρισαίοι προχώρησαν σε κατάληψη του ενός ρεύματος του δρόμου, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ