ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τετάρτη 20 Απριλίου στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ. Λάρισας στις 18:00μ.μ. η αντρική ομάδα του Ν.Ο.Λ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή τους για τις προσπάθειές τους αλλά και για το θέαμα που προσέφεραν στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας, και ευχαριστεί όλο τον κόσμο της Λάρισας που με την παρουσία του δίνει πάντα στήριξη στην ομάδα και τους αθλητές μας.

Επίσης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις της πόλης μας Βιοκαρπέτ, EXALCO, DEXIM, F.A.S., ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ, Las Ramplas, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΕ ΖΕΝ, Γουργιώτης, ten steps που ως αρωγοί συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Ν.Ο.Λ. και των ομάδων του, να κρατήσει τη Λάρισα ως μοναδική πόλη της Θεσσαλίας με ενεργό συμμετοχή στις μεγάλες κατηγορίες της υδατοσφαίρισης, προσφέροντας θέαμα αλλά και αθλητική ζωή και παιδεία σε μικρούς και μεγάλους.

Και περιμένει όλους τους φίλους και μη του συλλόγου και του αθλήματος περιμένει τους φιλάθλους της πόλης μας να γεμίσουν το κολυμβητήριο και να δώσουν ώθηση στην «νεανική» αντρική ομάδα του Ν.Ο.Λ.

Ν.Ο.Λ. – ΝΟΠΑΤΡΩΝ

Εν τω μεταξύ η ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας υποδέχθηκε για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών τον Ν.Ο. Πατρών στο κολυμβητήριο της Λάρισας την Κυριακή 3 Απριλίου.

Οι φίλαθλοι του Λαρισινού πόλο έδωσαν και πάλι βροντερό παρόν αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας.

Η αντρική ομάδα του Ν.Ο.Λ. κόντραρε στα ίσα την Πατρινή ομάδα μέχρι το ημίχρονο (σκορ 3-5) αλλά στην συνεχεία κάποια στιγμιαία αμυντικά λάθη αλλά και το γεγονός ότι από τις αρχές του 3ου οκταλέπτου αποβλήθηκαν από τους διαιτητές Βόσικα – Μπουδραμή  με 3 αποβολές οι Οικονόμου και  Γκρεμήλας έφεραν το τελικό αποτέλεσμα 7-12.

Σε μεγάλη μέρα ήταν ο φουνταριστός της ομάδας Άγγελος Μερκουριάδης ο οποίος σημείωσε 6 γκολ.

Οι σκόρερς του Ν.Ο.Λ.: Μερκουριάδης 6, Θεοδορόπουλος 1.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

Επίσης την Κυριακή 10/4 ο ΝΟΛ ταξίδεψε στο  Περιστέρι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Απόντες λόγω τραυματισμού ήταν ο Γιάννης Ευαγγελός και ο Παναγιώτης Χριστοφής, παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ΄όλη την διάρκεια του.

Ο ΝΟΛ δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και βρέθηκε να χάνει στα πρώτα λεπτά με 3-0.

Οι διαιτητές Μπυράκης και Σαρρής εξάντλησαν την αυστηρότητα τους αποβάλλοντας από τον πάγκο τους εφόρους Θωμά Λευθέρη και Βαγγέλη Στεργίου για διαμαρτυρία.

Στην συνέχεια οι παίκτες της ομάδας του ΝΟΛ ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 1΄και 20΄΄ πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 7-7.

Τότε το διαιτητικό δίδυμο ολοκλήρωσε το έργο του,  χρεώνοντας με ανύπαρκτη αποβολή τον 15 χρόνο παίκτη του ΝΟΛ Στεργίου από την οποία προήλθε το νικητήριο γκολ του Περιστερίου ενώ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού σφύριξαν ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον φουνταριστό της ομάδας Άγγελο Μερκουριάδη στερώντας στην Λαρισινή ομάδα την δυνατότητα να διεκδικήσει τον βαθμό της ισοπαλίας και έτσι ο αγώνας να κλείσει με τελικό σκορ: 8-7

Οι σκόρερς του Ν.Ο.Λ.: Οικονόμου 2, Πατούνας 2, Στεργιου 1, Θεοδοροπουλος 1, Μερκουριαδης 1.

 

Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου προσδοκά για ακόμη μία φορά στη στήριξη των φιλάθλων της πόλης και καλεί  τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν την φετινή δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας στηρίζοντας  με την παρουσία τους  σε κάθε αγώνα τις προσπάθειες των αθλητών και των ομάδων μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ